Jump to content

Co miłego w moim życiu uczuciowym od 15 do 31 maja

Inez2503

Recommended Posts

• Maestro
Posted

Siła Świat 3 buław karty główne

Król Mieczy 6 mieczy informacje dodatkowe

Król Monet

Na spodzie talii 8 kielichow

Uważam,że na pewno będę się świetnie czuła w swojej skórze,może czeka mnie jakiś wyjazd,choć nic nie planuję, ale mam aż cztery karty o tym mówiące (Świat, 3 buław, 6 mieczy, 8 kielichów), albo dalsze pozytywne planowanie przyszłosci,dwóch panów się zaznacza, na dole pan eks,wyzej mozliwe, ze obecny...

Guest Lianna
Posted

Ja tu widzę udany seks, fajne energetyczne takie karty. Może Pan zrobi suprise i gdzieś się zabierze :) No dwóch facetów się zaznacza na bank. Będziesz piękna i mega uwodzicielska :).

Posted

Siła Świat 3 buław karty główne

Król Mieczy 6 mieczy informacje dodatkowe

Król Monet

Na spodzie talii 8 kielichow

widzę tu wejście w nową relację z jakiś mężczyzną, facet starszy z głową na karku. Może być kimś po przejściach lub kimś kto mieszka lub mieszkał za granicą

• Thanks! 1
  • 2 weeks later...
  • Maestro
Posted
W dniu 14.05.2019 o 08:32, Inez2503 napisał:

Siła Świat 3 buław karty główne

Król Mieczy 6 mieczy informacje dodatkowe

Król Monet

Na spodzie talii 8 kielichow

Uważam,że na pewno będę się świetnie czuła w swojej skórze,może czeka mnie jakiś wyjazd,choć nic nie planuję, ale mam aż cztery karty o tym mówiące (Świat, 3 buław, 6 mieczy, 8 kielichów), albo dalsze pozytywne planowanie przyszłości,dwóch panów się zaznacza, na dole pan eks,wyżej możliwe, ze obecny...

Weryfikacja

Spotkania z moim facetem, ja do niego jeżdżę, jest dużo namiętności i przyjaźni, rozmów, poza tym eks odzywa się do mnie ..