zakretka23 Posted May 15, 2019 Posted May 15, 2019 (edited) Zadałam karta pytania o moje cele na te życie. Główny cel - As denarów Kapłan 10 monet - zdobycie mistrzostwa w wykorzystywaniu szans i doprowadzania do końca przedsięwzięcia. Być może jest tutaj biegłość w zarabianiu pieniędzy w sposób, który odpowiada Kapłanowi. Dostrzeżenie ze na bazie jaka jest materia można sięgać po pierwiastek duchowy. W akcie tworzenia przenika się energia ziemska z boska. Dwie karty bramy. Jaki jest cel w pracy - Śmierć 10 mieczy 3 puchary - przejść transformacje i rzucić prace na etacie by zająć się tym co sprawia większa przyjemność. Interesujące Cel w miłości - 7 monet Śmierć Krol pucharów - zatrzymać się i zastanowić nad miłością, relacjami, moim oczekiwaniami względem relacji. Tutaj jest transformacja zmiana podejścia do relacji z mężczyzna. Powinnam wybrać odpowiedniego mężczyznę. Cel jeśli chodzi o pasje - 4 buławy Wieża Księżyc - radość tworzenia czegoś ze zniszczonych rzeczy, nie jest to samo odnawianie ale bardziej tworzenia sztuki. Materia, nieruchomości itd cel - 10 monet 6 buław Sąd - właściwe powinnam zdobyć to co zamierzam, dom rodzinnym. Skoro na prace wypadły takie karty to zapytałam z czego powinnam żyć - Król monet Cesarzow Rydwan - ze własnej firmy Edited May 16, 2019 by zakretka23 Quote
Guest SooYoung Posted May 16, 2019 Posted May 16, 2019 Główny cel - As denarów Kapłan 10 monet - stabilizacja materialna ale i rodzinna w życiu. Związek rodzina i Twoja firma Jaki jest cel w pracy - Śmierć 10 mieczy 3 puchary - zebrać doświadczenie, nawiązać pomocne kontakty, czuć satysfakcję z tego co robisz i jak się realizujesz zawodowo. Cel w miłości - 7 monet Śmierć Krol pucharów - związek z odpowiednim dla Ciebie mężczyzną. Wykorzystanie nadarzających się szans tak aby dojść do wartościowej relacji. Karta 7 den to co zasiejesz to zbierzesz, to oczekiwania na wzrost swoich planów, to cierpliwość z kartą Śmierci to praca nad sobą, swoim przekonaniami ale i bycie elastycznym w myśleniu że skoro nie da się osiągnąć punktu B to skupię się na C, że nic się nie stanie jak zmienisz optykę czy miejsce/środowisko w którym szukasz/ spotykasz mężczyzn. Wyszły Ci dobre karty Cel jeśli chodzi o pasje - 4 buławy Wieża Księżyc - realizowanie swoich myśli, marzeń w materii. Zrealizujesz się we wzornictwie, przedmiotach ozdabiających dom, jako projektant wnętrz, o ile Cię to interesuje. Karta Księżyc wskazuje też na biżuterię Materia, nieruchomości itd cel - 10 monet 6 buław Sąd - inwestowanie w nieruchomości, nowe mieszkania. Może własne firma-nieruchomości albo właśnie wzornictwo wnętrz. To zapytałam z czego powinnam żyć - Król monet Cesarzow Rydwan - owszem własna firma, też doradztwo, wsparcie kogoś, szkolenia dla kogoś. Quote
panna.marta Posted May 17, 2019 Posted May 17, 2019 Zadałam karta pytania o moje cele na te życie. Główny cel - As denarów Kapłan 10 monet - skupienie się na sprawach materialnych, zapewnieniu sobie dobrego wykształcenia i odpowiedniego poziomu życia Jaki jest cel w pracy - Śmierć 10 mieczy 3 puchary - odszukać balans pomiędzy pracą a przyjemnościami Cel w miłości - 7 monet Śmierć Krol pucharów - tak jakbyś musiała poczekać na tego jedynego troszkę dłużej zanim to będzie ten! Jest w rozkładzie król i to pucharowy, więc dobry i kochający facet na pewno się trafi. Cel jeśli chodzi o pasje - 4 buławy Wieża Księżyc -tak jakby przemiana jakichś wartości może odnajdziesz z czasem coś czego byś nigdy nie brała pod uwagę. Materia, nieruchomości itd cel - 10 monet 6 buław Sąd - będzie za pewne pełna rodzina. Skoro na prace wypadły takie karty to zapytałam z czego powinnam żyć - Król monet Cesarzowa Rydwan - własna firma jak najbardziej albo jakiś kierownik,może to być też praca moblina Edytowane 16 godzin temu przez zakretka23 1 Quote
Guest Lianna Posted May 17, 2019 Posted May 17, 2019 Zadałam karta pytania o moje cele na te życie. Główny cel - As denarów Kapłan 10 monet - Ustabilizowanie sytuacji materialnej, może karty pokazują też małżeństwo i założenie rodziny. Jaki jest cel w pracy - Śmierć 10 mieczy 3 puchary - Dokonać dużych zmian, aby porzucić to, co nie jest dla Ciebie i odnaleźć radość w czymś innym. Cel w miłości - 7 monet Śmierć Krol Pucharów Odnalezienie miłości swojego życia, co wiąże się z Twoją dużą wewnętrzną transformacją i cierpliwym podejściem. Cel jeśli chodzi o pasje - 4 buławy Wieża Księżyc - Też uważam, że karty pokazują tutaj tworzenie czegoś, da Ci to wiele radości. Materia, nieruchomości itd cel - 10 monet 6 buław Sąd - Kupno domu jak najbardziej, co przyniesie wiele szczęścia, no i Sąd to karta rodziny Król monet Cesarzowa Rydwan - Własna firma zdecydowanie, TY sama sobie sterem i okrętem :) Wszystkiego dobrego Quote
Guest Nice Posted May 20, 2019 Posted May 20, 2019 Główny cel: Widzi mi się założenie i prowadzenie własnej firmy/działalności + ważność rodziny, ustatkowania się. Może też firma rodzinną? As Monet i Kaplan też nie wykluczają ciągłego doskonalenia się, rozwoju, pogłębienia wiedzy, doświadczenia, badania nowych otwierających się przed tobą dróg. Cel w pracy: mi się wydaje, że nie zamierzasz zostać długo tam, gdzie teraz jesteś. Wyniesiesz dużo wiedzy i doswiadczeni, które cię odmienia, zapoznasz ludzi, i w momencie, kiedy będziesz gotowa wyruszyć na swoje, po prostu zostawisz to za sobą. Cel w miłości: krok po kroku zbliżasz się do wielkiej zmiany w spostrzeganiu mężczyzn i życia uczuciowego, która odmieni twoje życie obecne, spotkasz swojego partnera. Mam wrażenie, że te karty też opowiadają o tym, że miłość dla ciebie, to coś, co rozwija się powoli i odmienia na zawsze z racji wpływu uczuć i osoby ukochanej Cel w kontekście pasji: Zburzyć mury i ramki codzienności, które, chociaż dają ci radość w życiu i odpoczynek, mimo wszystko cię ograniczaja, i zanurzyć się w głąb nieuwarunkowane wyobraźni, uwolnić swój potencjał ,Materia, nieruchomości: mieć swój rodzinny dom, też mi się znowu widzi firma, stabilność materialna, i jak mi się wydaje osiągnięcia, wysoka pozycja społeczna (6 buław i częściowo Sąd), które będą źródłem twojej radości i dumy. Z czego powinnaś żyć? Też mi wygląda na własną firmę, biznes, gdzie możesz realizować swój potencjał, energię, wszystkim zarządzić. Król Monet - to i władca firmy, ale jednocześnie widzę wsparcie twojego stałego partnera, co by się zgadzało z firmą rodzinną Powodzenia Quote
zakretka23 Posted May 20, 2019 Author Posted May 20, 2019 Zakładam maks dwa lata w tej firmie, chyba ze mnie coś tutaj zaskoczy na plus. W sumie cały czas jestem czujna jeśli chodzi o nowe szanse. Nie mam zamiaru się zasiedzieć. Quote
Recommended Posts