panna.marta Posted May 17, 2019 Posted May 17, 2019 Została wysłana do mnie przesyłka. Przeszedł sms, że w drodze jest duża paczka. Nie wiem co to może być. Zadałam pytanie kartom kto do mnie wysłał paczkę i co to może być? Rozkład internetowy. Rycerz buław, Rycerz mieczy, 4 monety szczerze mówiąc nie wiem serio może jakaś niespodzianka, bo 4 moment to niespodzianki. Quote
Guest Nice Posted May 17, 2019 Posted May 17, 2019 Mi 4 monety kojarzą się z stabilnym, starym gronem znajomych - ci, których "trzymamy najbliżej". Rycerzy - to ruch, "przesyłka", ale mogą nawiązywać do osobowości osoby, może to twój stary znajomy z nie odwzajemnionym uczuciem? Czy ja się mylę, czy tam też był rycerz mieczy? Ewentualnie brat, stary przyjaciel Quote
panna.marta Posted May 24, 2019 Author Posted May 24, 2019 Weryfikacja. Przesyłka szybko dotarła. Była to rzecz, którą rzeczywiście zamawiałam. Okazało się to jakimś błędem systemu, bo paczka była mała. Ktoś w pośpiechu chyba źle zaznaczył- porywczy rycerz mieczy. Quote
Recommended Posts