Jump to content

Rozmowa albo raczej brak

Guest User_

Recommended Posts

Guest User_
Posted

Sporo z Panem rozmawiamy. Dzisiaj ja postanowiłam zagadać, ale nie wykazał chęci. 

Dlaczego Pan nie kontynuował rozmowy? 

4 denarow+8 Kielichów +8 bulaw+Umiarkowanie 

On się zajął swoimi sprawami. Odszedł na obecną obecną chwilę od kontynuowania naszej znajomości i rozmów. Możliwe, że wróci w innym czasie. 

• Moderator
Posted

Ma jakieś swoje problemy którymi się zajął 4 monet z 8 pucharów. Mógł dostać jakieś przykre wiadomości I szuka spokoju. 

Nic osobistego 

• Super 1
Guest Nice
Posted

Też się zgodzę, że mogły się pojawić trwałe, wywołujące dość nieprzyjemne zmartwienia sprawy pieniężne/pracowego/domowe, który skupiają na sobie jego uwagę. Przez dłuższy czas, jak wszytko pogodzi, powinien się odezwać.

Guest Lianna
Posted

Uważam podobnie, że musiał się skupić na jakiś problemach, ciężkie emocje w 8 Kieli. Trochę czasu minie ( Umiarkowanie), ale facet powinien się odezwać ( 8 Buław).

Posted (edited)

Mężczyźni to zadaniowcy. Jeśli maja w głowie prace to skupiają się na niej i zapominają o reszcie świata, co nie oznacza ze się nie interesują. Wcale nie oznacza ze odszedł, trzeba dać przestrzeń sobie i innym.

Edited by zakretka23
  • W punkt 1
  • Super 1
Guest User_
Posted

Zapytałam czy do końca miesiąca się odezwie

5 mieczy + Król Pucharow+paź mieczy

Myślę, że nie. Ta 5 mieczy na samym początku, to kompletna porażka. Król kielichow z paziem może wskazywać, że jestem zajętym, a więc ucinam rozmowę, chociaż to karta komunikacji. 

• Moderator
Posted

5 mieczy to nawet nie tyle porażka co stan umysły kiedy czujemy zniesmaczenie daną sytuacją, czujemy się przegrani, zmanipulowani, oszukani... król pucharów jest nieśmiały, a paź mieczy to plotki, szukanie informacji o kimś... jego coś przytłacza, ma jakieś problemy, król pucharów to też facet, który nie radzi sobie sam ze sobą... zatem w paziu mieczy on może szukać kontaktu, ale ten kontakt nie będzie ani łatwy ani przyjemny, czy się odezwie? stawiam że tak...

Posted

Jest czymś zajęty. Typu własne/ prywatne sprawy. 

Uważam, że się odezwie może to być nawet tak, że będzie chciał się wyżalic.

Guest SooYoung
Posted (edited)

Karta 5 mieczy informuje o Twoim podejściu do tematu, o emocjach i doszukiwaniu się "drugiego dna" w  pana zachowaniu - Król pucharów. Paź mieczy to karta na kontakt - uważam że się odezwie :) 

Edited by SooYoung
  • 2 weeks later...