Guest User_ Posted May 17, 2019 Posted May 17, 2019 Sporo z Panem rozmawiamy. Dzisiaj ja postanowiłam zagadać, ale nie wykazał chęci. Dlaczego Pan nie kontynuował rozmowy? 4 denarow+8 Kielichów +8 bulaw+Umiarkowanie On się zajął swoimi sprawami. Odszedł na obecną obecną chwilę od kontynuowania naszej znajomości i rozmów. Możliwe, że wróci w innym czasie. Quote
Moderator Arbogast Posted May 18, 2019 Moderator Posted May 18, 2019 Ma jakieś swoje problemy którymi się zajął 4 monet z 8 pucharów. Mógł dostać jakieś przykre wiadomości I szuka spokoju. Nic osobistego 1 Quote
Guest Nice Posted May 18, 2019 Posted May 18, 2019 Też się zgodzę, że mogły się pojawić trwałe, wywołujące dość nieprzyjemne zmartwienia sprawy pieniężne/pracowego/domowe, który skupiają na sobie jego uwagę. Przez dłuższy czas, jak wszytko pogodzi, powinien się odezwać. Quote
Guest Lianna Posted May 18, 2019 Posted May 18, 2019 Uważam podobnie, że musiał się skupić na jakiś problemach, ciężkie emocje w 8 Kieli. Trochę czasu minie ( Umiarkowanie), ale facet powinien się odezwać ( 8 Buław). Quote
zakretka23 Posted May 19, 2019 Posted May 19, 2019 (edited) Mężczyźni to zadaniowcy. Jeśli maja w głowie prace to skupiają się na niej i zapominają o reszcie świata, co nie oznacza ze się nie interesują. Wcale nie oznacza ze odszedł, trzeba dać przestrzeń sobie i innym. Edited May 19, 2019 by zakretka23 1 1 Quote
Guest User_ Posted May 19, 2019 Posted May 19, 2019 Zapytałam czy do końca miesiąca się odezwie 5 mieczy + Król Pucharow+paź mieczy Myślę, że nie. Ta 5 mieczy na samym początku, to kompletna porażka. Król kielichow z paziem może wskazywać, że jestem zajętym, a więc ucinam rozmowę, chociaż to karta komunikacji. Quote
Moderator Arbogast Posted May 19, 2019 Moderator Posted May 19, 2019 5 mieczy to nawet nie tyle porażka co stan umysły kiedy czujemy zniesmaczenie daną sytuacją, czujemy się przegrani, zmanipulowani, oszukani... król pucharów jest nieśmiały, a paź mieczy to plotki, szukanie informacji o kimś... jego coś przytłacza, ma jakieś problemy, król pucharów to też facet, który nie radzi sobie sam ze sobą... zatem w paziu mieczy on może szukać kontaktu, ale ten kontakt nie będzie ani łatwy ani przyjemny, czy się odezwie? stawiam że tak... Quote
panna.marta Posted May 19, 2019 Posted May 19, 2019 Jest czymś zajęty. Typu własne/ prywatne sprawy. Uważam, że się odezwie może to być nawet tak, że będzie chciał się wyżalic. Quote
Guest SooYoung Posted May 20, 2019 Posted May 20, 2019 (edited) Karta 5 mieczy informuje o Twoim podejściu do tematu, o emocjach i doszukiwaniu się "drugiego dna" w pana zachowaniu - Król pucharów. Paź mieczy to karta na kontakt - uważam że się odezwie Edited May 20, 2019 by SooYoung Quote
Recommended Posts