panna.marta Posted May 18, 2019 Posted May 18, 2019 Idąc za tropem zakrętki sprawdziłam swoje cele życiowe. Co mi jest pisane w danej dziedzinie: Mój ogólny cel w życiu- 7 mieczy, 6 mieczy, koło fortuny X, 9 monet Muszę być typem kombinatora, szukać nowych możliwości i rozwiązań szczególnie w kwestiach finansowych czyli jednym słowem jeśli los rzuci mi kłody pod nogi, to sama muszę je rozwiązać. Cel w miłości- wieża XVI, giermek mieczy, 8 buław, królowa monet Nie wiem może wiele zawirowań zanim odnajde miłość albo może wpisany mi jest w datę urodzenia rozwód lub samotność Cel zawodowy- 5 buław, koło fortuny X, głupiec, cesarzowa Walka, konkurencja o pozycję zawodową nie przyjdzie łatwo uzyskać wysoką pozycję. Materia, byt, finanse- królowa kielichow, as kielichow, 9 pucharów, słońce XIX Tu mnie karty zaskoczyły takie pozytywne może jeszcze będzie stabilniej pod względem finansowym niż jest teraz? Albo będę dbać o to by mi nic nie zabrakło. Co przygotował dla mnie dobrego los a czego się nie spodziewam- mag I, król mieczy, król monet, 7 monet Znowu mnie karty zaskoczyły. Może jakas długo wyczekiwana miłość albo jakieś kwestie finansowe może coś otrzymam od kogoś? Z góry dziękuję za wszelkie interpretacje. 1 Quote
zakretka23 Posted May 19, 2019 Posted May 19, 2019 (edited) 13 godzin temu, panna.marta napisał: Mój ogólny cel w życiu- 7 mieczy, 6 mieczy, koło fortuny X, 9 monet Poprzez spryt i nowe rozwiązania umiejętne wykorzystywanie szans na wygodne życie osadzone w materii. Cel w miłości- wieża XVI, giermek mieczy, 8 buław, królowa monet zburzyc stare schematy, popracować nad komunikacja w tedy pojawi się stabilny partner Cytat Cel zawodowy- 5 buław, koło fortuny X, głupiec, cesarzowa Umiejetność zdrowej rywalizacji w nowym zawodzie. Zrozumienie, ze dla każdego jest miejsce na kreatywną realizacje siebie. Materia, byt, finanse- królowa kielichow, as kielichow, 9 pucharów, słońce XIX Jesli zmienisz emocjonalne nastawienie do pieniądza to pieniądz przyjdzie. Musisz wypisać na kartce co odczuwasz na temat pieniądza i jego zarabiania. Jeśli negatywne emocje to zmienić podejście. Co przygotował dla mnie dobrego los a czego się nie spodziewam- mag I, król mieczy, król monet, 7 monet Masz w sobie umiejetność których w sobie jeszcze nie odkryłaś wystarczy ze zasiejesz by później zbierać rezultaty, jednak potrzebna będzie tutaj cierpliwość i konsekwencja Edited May 19, 2019 by zakretka23 1 Quote
panna.marta Posted May 19, 2019 Author Posted May 19, 2019 9 minut temu, zakretka23 napisał: Dziękuję a w tym ostatnim? Quote
zakretka23 Posted May 19, 2019 Posted May 19, 2019 Pisałam na raty bo lecę na trening już dopisałam 1 Quote
Seven_a Posted May 19, 2019 Posted May 19, 2019 16 godzin temu, panna.marta napisał: Mój ogólny cel w życiu- 7 mieczy, 6 mieczy, koło fortuny X, 9 monet mi 7 mieczy po za sprytem, często wychodzi jako chwilowy pobyt gdzieś, w nowym miejscu, którego nie znamy, wraz z 6 mieczy czytałabym to jako nie trzymanie się ciągle jednej lokalizacji/ pracy/, dokładając do tego Koło wygląda na potwierdzenie tych dwóch poprzedzających kart, zważywszy na to że 6 mieczy to karta brama, a Koło AW, wydaje się, ze to jest celem, zmiana, i to tak jakby droga do celu, polegająca na niestabilności, częstych zmianach, możliwe, że po to by doprowadzić do stanu, w którym bez względu na miejsce możesz się czuć pewnie i bezpiecznie. 1 1 Quote
panna.marta Posted May 19, 2019 Author Posted May 19, 2019 Godzinę temu, siódemeczka napisał: mi 7 mieczy po za sprytem, często wychodzi jako chwilowy pobyt gdzieś, w nowym miejscu, którego nie znamy, wraz z 6 mieczy czytałabym to jako nie trzymanie się ciągle jednej lokalizacji/ pracy/, dokładając do tego Koło wygląda na potwierdzenie tych dwóch poprzedzających kart, zważywszy na to że 6 mieczy to karta brama, a Koło AW, wydaje się, ze to jest celem, zmiana, i to tak jakby droga do celu, polegająca na niestabilności, częstych zmianach, możliwe, że po to by doprowadzić do stanu, w którym bez względu na miejsce możesz się czuć pewnie i bezpiecznie. Ja się właśnie trzymam zazwyczaj jednego szczególnie tego, który daje mi komfort i bezpieczeństwo. Chyba, że mnie do tego zmusi los. Quote
Guest Nice Posted May 24, 2019 Posted May 24, 2019 W dniu 18.05.2019 o 20:34, panna.marta napisał: Mój ogólny cel w życiu- 7 mieczy, 6 mieczy, koło fortuny X, 9 monet Nowe doświadczenia, rozwój umysłowy - i duchowy, bo koło to też Koło ducha (wedle interpretacji złotego brzasku), ale ten rozwój musi być też opłacalny - 9 monet na końcu Tez w tych kartach bym wiedziała, że po wszystkich poszukiwaniach i zdarzeniach losowych an końcu chciałabyś, żeby twoja droga prowadziła cię do spokojnego i komfortowego kątu - twojej strefy komforty i stabilności W dniu 18.05.2019 o 20:34, panna.marta napisał: Cel w miłości- wieża XVI, giermek mieczy, 8 buław, królowa monet Zburzyć swoje ograniczenia wewnętrzne, jakieś strategii, do których się przyzwyczaiłaś, ale które się nie sprawdzały: otworzyć się na kontakty, komunikacje, rozmowę, co będzie cie prowadziło do roli stałej partnerki - matki i żony (królowa monet) W dniu 18.05.2019 o 20:34, panna.marta napisał: Cel zawodowy- 5 buław, koło fortuny X, głupiec, cesarzowa Lubisz konkurencje, walkę ruch - to motywuję cię do rozwoju Zgodzę się z Zakrętką co do poszukiwania nowych miejsc pracy W Cesarzowej i Głupcu - realizacja swojego potencjału twórczego, a również radość, satysfakcja i pozytywne emocje w pracy Cesarzowa to też wysokie menadżerskie stanowisko dla kobiety, razem z Głupcem - matka zespolu - serdeczna, dbająca, chcąca pomóc W dniu 18.05.2019 o 20:34, panna.marta napisał: Materia, byt, finanse- królowa kielichow, as kielichow, 9 pucharów, słońce XIX Zeby te rzeczy sprawiały, że czujesz siebie bezpiecznie w swoim życiu, możesz pozwolić sobie przyjemne rzeczy, nie martwić się, spełniać swoje zachcianki. Może podświadomie też ależy ci na komforcie twojego przyszłego dziecka (Królowa Kielichów, Słońce) W dniu 18.05.2019 o 20:34, panna.marta napisał: Co przygotował dla mnie dobrego los a czego się nie spodziewam- mag I, król mieczy, król monet, 7 monet Wysokie stanowisko w pracy, duzą wiedzę i doświadczenie po upływie czasu, umiejętność dobrze poradzić sobie w życiu. Tez może chodzić o 2 zainteresowanych w tobie panów oczywiście Quote
panna.marta Posted May 24, 2019 Author Posted May 24, 2019 22 minuty temu, Willow napisał: Nowe doświadczenia, rozwój umysłowy - i duchowy, bo koło to też Koło ducha (wedle interpretacji złotego brzasku), ale ten rozwój musi być też opłacalny - 9 monet na końcu Tez w tych kartach bym wiedziała, że po wszystkich poszukiwaniach i zdarzeniach losowych an końcu chciałabyś, żeby twoja droga prowadziła cię do spokojnego i komfortowego kątu - twojej strefy komforty i stabilności Zburzyć swoje ograniczenia wewnętrzne, jakieś strategii, do których się przyzwyczaiłaś, ale które się nie sprawdzały: otworzyć się na kontakty, komunikacje, rozmowę, co będzie cie prowadziło do roli stałej partnerki - matki i żony (królowa monet) Lubisz konkurencje, walkę ruch - to motywuję cię do rozwoju Zgodzę się z Zakrętką co do poszukiwania nowych miejsc pracy W Cesarzowej i Głupcu - realizacja swojego potencjału twórczego, a również radość, satysfakcja i pozytywne emocje w pracy Cesarzowa to też wysokie menadżerskie stanowisko dla kobiety, razem z Głupcem - matka zespolu - serdeczna, dbająca, chcąca pomóc Zeby te rzeczy sprawiały, że czujesz siebie bezpiecznie w swoim życiu, możesz pozwolić sobie przyjemne rzeczy, nie martwić się, spełniać swoje zachcianki. Może podświadomie też ależy ci na komforcie twojego przyszłego dziecka (Królowa Kielichów, Słońce) Wysokie stanowisko w pracy, duzą wiedzę i doświadczenie po upływie czasu, umiejętność dobrze poradzić sobie w życiu. Tez może chodzić o 2 zainteresowanych w tobie panów oczywiście dziękuję bardzo. Quote
Recommended Posts