Jump to content

Odchudzanie czerwiec

Guest User_

Recommended Posts

Guest User_
Posted

Chce troche doprowadzic cialo do lepszej formy i zrzucic kilka kilo. Czy uda mi sie schudnac w czerwcu?

5 denarów+Paz denarów+10 mieczy+3 mieczy

Mozliwe, ze tak. Troche ogranicze spozywanie niezdrowego jedzenia, ktore kusi. 10 mieczy to moze chudniecie, ale przyszlo mi do glowy, czy przypadkiem nie bedzie to efektem stresu.

Posted

Mnie 5 denarów kojarzy się z głodzenie i mało wartościowa dieta, dosłownie uboga. Paź denarów kojarzy się z podjadaniem. Powiedziałabym ze schudniesz gdyby na końcu rozkładu nie było karty rozczarowania 3 miecze. 

Ogólnie najpierw wyklucz wszelkie cukry i przetworzona żywność. Następnie wylicz mniej więcej ile kalori potrzebujesz przy Twoim trybie życia i od tej wartości na początek odejmi 150 kacl. Powodzenia 

Guest Nice
Posted (edited)

Po tym karta widzę schudnięcie:

W 5 monet rzeczywiście widać, ze będziesz nie dojadać, co też może wywołać pewne problemy ze zdrowiem, w Paziu widzę lekką nadwagę, która stracisz w 10 mieczy w dość bolesny sposób dla organizmu. 3 mieczy - wiesz, jakbyś po ciężkich namysleniach musiałaś mimo wszystko z tej diety zrezygnować, bo może wywołać problemu zdrowotne i stres. 

Może, jeśli będziesz ograniczała siebie w jedzeniu, warto będzie też pobrać jakieś suplementy (Paź)? 

Uważaj na siebie :)

Edited by Nice