exclusive Posted May 26, 2019 Posted May 26, 2019 Dzień dobry, Pod koniec kwietnia wyprowadziłam się z domu od męża, zaproponowałam separację. Tydzień temu dostalam maila od męża, że wniosł pozew o rozwód. Nie wiem co o tym myśleć. Zastosowałam rozkład 3 kart równolegle, bez określania czasu. Bardziej czy to zrobił... Pytanie; Czy mój mąż złożył pozew o rozwód? 7 buław, Kapłan, rycerz mieczy Moja interpretacja; Była kłotnia, poczuł sie zaatakowany, napewno działał pod wpływem emocji, nie przemyslany ruch 7 buław odnośnie naszego małeństwa kapłan i działał nie szablonowo, chaotycznie rycerz mieczy. Z tych kart nie wynika, aby podjął jakies działania w tym kierunku... Proszę o pomoc w interpretacji. Dla mnie sprawa bardzo ważna. Z gory dziękuję.
Guest Noa20 Posted May 26, 2019 Posted May 26, 2019 Witaj, po kartach wygląda, że chce mieć kontrolę nad Tobą, jest złośliwy i wyrachowany, będzie walczył i nie podda się. To na pewno. W kapłanie możliwe, że złożył pozew bo widać, że ciężko wam się dogadać bez kogoś rozstrzygającego. Powodzenia
Recommended Posts