Ceres Posted May 26, 2019 Posted May 26, 2019 Szyłam sobie do południa kolczyki, igła została na moim roboczym stole gdzie są materiały, nitki i laptop. Patrzę teraz i nie ma :(. I teraz tak jak ja się na nią nadzieję to nic ale mam małe dziecko a ona gdzieś musi być. Dziecko jej nie dosięgło ale może przyczepiła się do czegoś i spadła albo w ogóle poszła już sobie albo jak zamiatałam to utknęła w szczotce. Ciemno już i nie przeszukam dokładnie wszystkiego. Gdzie ona jest? IX Mieczy, X Buław, IX Buław - przyciśnięta czymś, pod czymś, utknęła, ciasne, ciemne miejsce, przejście. Przychodzi mi kilka rzeczy do głowy, mata piankowa z puzzli, wbiła się w nią, w progu, który czeka na remont i w płycie sa szpary, między włosami szczotki, kosz na śmieci gdzie wrzucałam to co pozamiatałam. Czy ją odzyskam zanim moje dziecko na nią się natknie? Królowa Mieczy, Król Buław, VIII Mieczy - nie odzyskam, przeszukam systematycznie wszystko ale igła zostanie tam gdzie jest. Czy moje dziecko natknie się na ta igłę? As Monet, VIII Monet, As Mieczy - wydaje mi się, że tak, będzie się larwa czołgała po podłodze i wcześniej czy później igła się do niego przyklei Quote
Guest SooYoung Posted May 27, 2019 Posted May 27, 2019 Czy igła nie została odruchowo wpięta w którąś ze szpulek z nićmi, lub do jakiegoś kawałka materiału, paska materiału, brzegu. Igła jest w coś wpięta, przyblokowana. Królowa mieczy ma miecz - mi skojarzył się z igłą. Odnajdziesz z pomocą mężczyzny i jak pokombinujecie gdzie bo miejscem może was zaskoczyć. 7 mieczy tam postać niesie dwa miecze, czyli igła jest z inną igła, lub nożyczkami. As monet i 7 monet kojarzy mi się też z poduszkami i miejscem do odpoczynku, sprawdżcie kanapę, leżankę, matę, wszędzie tam gdzie są poduszki i gdzie leżycie, a raczej dziecko ma w zwyczaju leżeć, bawić się czy spać. Tu brak kart na ruch, jak piszesz czołgania się dziecka, jest bycie w bezruchu, więc dziecko samo na nią nie natrafi. Karta 9 mieczy postać leży na łóżku - łóżko, lub miejsce do odpoczynku, albo gdzie macie w zwyczaju robić sobie drzemkę, lub dziecko tam śpi. Karta 10 buław czymś igła jest przyblokowana, przykryta, karta 9 buław przedmiot związany z głową ale i nogami. Wszystkie 3 karty mają żywe kolory, pomarańczowy, czerwony - takie nici, poduszki, meble, narzuta, koc zależy co macie. Quote
Guest Nice Posted May 27, 2019 Posted May 27, 2019 Ceres, a jakiej talii uzywalas? Chce spojrzeć na obrazki Quote
zakretka23 Posted May 27, 2019 Posted May 27, 2019 Dla mnie jest wbita w szpulkę albo odłożona na miejsce gdzie trzymasz igły. 1 Quote
Ceres Posted May 28, 2019 Author Posted May 28, 2019 19 godzin temu, Willow napisał: Ceres, a jakiej talii uzywalas? Chce spojrzeć na obrazki Illuminati Quote
Ceres Posted May 28, 2019 Author Posted May 28, 2019 (edited) W dniu 27.05.2019 o 00:47, Ceres napisał: Szyłam sobie do południa kolczyki, igła została na moim roboczym stole gdzie są materiały, nitki i laptop. Patrzę teraz i nie ma :(. I teraz tak jak ja się na nią nadzieję to nic ale mam małe dziecko a ona gdzieś musi być. Dziecko jej nie dosięgło ale może przyczepiła się do czegoś i spadła albo w ogóle poszła już sobie albo jak zamiatałam to utknęła w szczotce. Ciemno już i nie przeszukam dokładnie wszystkiego. Gdzie ona jest? IX Mieczy, X Buław, IX Buław - przyciśnięta czymś, pod czymś, utknęła, ciasne, ciemne miejsce, przejście. Przychodzi mi kilka rzeczy do głowy, mata piankowa z puzzli, wbiła się w nią, w progu, który czeka na remont i w płycie sa szpary, między włosami szczotki, kosz na śmieci gdzie wrzucałam to co pozamiatałam. Czy ją odzyskam zanim moje dziecko na nią się natknie? Królowa Mieczy, Król Buław, VIII Mieczy - nie odzyskam, przeszukam systematycznie wszystko ale igła zostanie tam gdzie jest. Czy moje dziecko natknie się na ta igłę? As Monet, VIII Monet, As Mieczy - wydaje mi się, że tak, będzie się larwa czołgała po podłodze i wcześniej czy później igła się do niego przyklei Weryfikacja Igła się znalazła, połamana. Brat chciał wyciągnąć kartę SIM z telefonu i potrzebował igły. Wziął sobie ją nic mi nie mówiąc, a że to igła do rękodzieła, długa i wyginająca się, to się złamała. Wrzucił do reklamówki ze śmieciami pod łóżkiem i poszedł spać. Na drugi dzień jak zobaczył, że drugi raz kopię w koszu z brudnymi pieluchami szukając igły to się przyznał. W dniu 27.05.2019 o 00:47, SooYoung napisała: Czy igła nie została odruchowo wpięta w którąś ze szpulek z nićmi, lub do jakiegoś kawałka materiału, paska materiału, brzegu. Igła jest w coś wpięta, przyblokowana. Królowa mieczy ma miecz - mi skojarzył się z igłą. Odnajdziesz z pomocą mężczyzny i jak pokombinujecie gdzie bo miejscem może was zaskoczyć. 7 mieczy tam postać niesie dwa miecze, czyli igła jest z inną igła, lub nożyczkami. As monet i 7 monet kojarzy mi się też z poduszkami i miejscem do odpoczynku, sprawdżcie kanapę, leżankę, matę, wszędzie tam gdzie są poduszki i gdzie leżycie, a raczej dziecko ma w zwyczaju leżeć, bawić się czy spać. Tu brak kart na ruch, jak piszesz czołgania się dziecka, jest bycie w bezruchu, więc dziecko samo na nią nie natrafi. Karta 9 mieczy postać leży na łóżku - łóżko, lub miejsce do odpoczynku, albo gdzie macie w zwyczaju robić sobie drzemkę, lub dziecko tam śpi. Karta 10 buław czymś igła jest przyblokowana, przykryta, karta 9 buław przedmiot związany z głową ale i nogami. Wszystkie 3 karty mają żywe kolory, pomarańczowy, czerwony - takie nici, poduszki, meble, narzuta, koc zależy co macie. Edited May 28, 2019 by Ceres 2 Quote
Guest SooYoung Posted May 28, 2019 Posted May 28, 2019 Dzięki za weryfikację. Smutno że tak się stało i igła złamana, ale już wiadomo że dziecko na nią nie trafi i nie zrobi sobie krzywdy, to plus tej sytuacji. Karta 7 mieczy informowała o postawie brata i że on w Królu buław taki zaradny. Ciekawy temat do interpretacji. Tematy o odnajdywaniu przedmiotów są dla mnie najbardziej nieprzewidywalne i dzięki temu można się dużo nowego nauczyć. Pozdrawiam Quote
Ceres Posted May 29, 2019 Author Posted May 29, 2019 Właśnie o to mi chodziło, żeby mały nie trafił na nią przypadkiem. A igły już zamówiłam nowe, bo ta była ostatnia z tych, którymi dobrze mi się szyje. Quote
Recommended Posts