Gosia457 Posted May 28, 2019 Posted May 28, 2019 zależy mi na wewnętrznym rozwoju siebie i zrozumieniu wielu rzeczy. Chcę studiować filozofię, które miasto i jaki uniwersytet mi polecacie? Quote
bossim Posted May 30, 2019 Posted May 30, 2019 To może jakiś katolicki uniwersytet?? UKSW w Warszawie, ChAT, też w Wawie, więcej tak z głowy nie wymyślę.. W Krakowie to będzie chyba UPJP2 albo Akademia Ignatianum . Zawsze możesz skorzystać z jakiegoś portalu o uczelniach, czy dla studentów. Np cos takiego http://www.uczelnie.plJak dla mnie teologia to dość ciężki kierunek. Może lepiej psychologię? Ale skoro jesteś przekonana na 100% to powodzenia w rekrutacji. Quote
Grimgnaw Posted November 18, 2019 Posted November 18, 2019 W dniu 28.05.2019 o 14:03, Gosia457 napisał: zależy mi na wewnętrznym rozwoju siebie i zrozumieniu wielu rzeczy. Chcę studiować filozofię, które miasto i jaki uniwersytet mi polecacie? Tak jak przedmówca powiedział. Poszukaj dobrze w internecie. Sporo uczelni ma w swoich ofertach Filozofię Quote
Recommended Posts