Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

byłam gdzieś na wakacjach i mieliśmy 2 domki i byliśmy w 1 z nich i  ja patrzę przez okno a tam pożar :) bo to było w środku lasów no nie i ludzie biegną i wyboeglusmy i zabrałam tylko tego misia od przyjaciółki, nawrt telefon zostawiłam XD I tak uciekamy i ciągle jakieś dziecko się wywracalo więc ja je na ręce wzięłam I pobiegła dalej i  już jestem w tym 2 domu, wszystko ustalo I to dziecko musieliśmy do szpitala zawieźć bo to było takie Male i czy mu się nic nie stało no i zawiezlismy i 3 dni tam było i wróciliśmy zobaczyć czy mama je zabrała i ono powiedziało że mama u niego była ale go nie zabierze :) i później już tak w miarę wszystko ogarnięte, pojechaliśmy do tamego domku i tam no trochę się spalilo trochę nie I wzięliśmy wszystkie rzeczy, wracamy do tego domku gdzie wszystko okej i on był na takiej górce i patrzę z tej górki a tam powódź idzie %))) I sie obudzilam

• 3 tygodnie później...
Napisano

ciekawy sen, lecz nie podajesz pytania, nie określasz jaką część snu nie rozumiesz, nie określasz swojego stanu emocjonalnego, po za tym to można dojrzeć w tym śnie brak równowagi, tam gdzie trafiasz musi się coś dziać, jak nie pożar, to powódź i jakoś wracasz do tych miejsc, może to też pokazywać Twoje lęki z dzieciństwa (tylko wyolbrzymione) jeżeli założyć, że tym dzieckiem we śnie byłaś ty, czyli sama siebie ratowałaś