Alicja1907 Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 (edited) Śniło mi się,że byłam w starym domu babci z moja mama i bratem..Byłam z nimi,ale to była zupełnie obca osoba..Byłam jakąś sekretarką obcego mi człowieka..Ja byłam brzydka strasznie a ten mój szef bardzo przystojny i podkochiwałam się w nim...Zależało mi na nim pomimo, że ciągle widziałam,że maca inne panienki..W końcu i my zaczęliśmy się całować..Nasze tematy rozmów zaczęły mieć podteksty seksualne..Później do pokoju weszła moja mama,która zaczęła mi zarzucać,że jestem pijana(a ja byłam szczęśliwa,że ten szef zwrócił na mnie uwagę)to jej odpowiedziałam,że zachowuje się tak bo dużo pracuje i że jakby ona godzinami siedziała w rubryczkach z cyframi to też by sie tak zachowywała.. Bardzo proszę o interpretację... w regulaminie napisali aby podać wiek:19 lat;w poważniejszym związku;przed bardzo ważną wizytą u lekarza... Edited June 10, 2009 by Alicja1907 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest alathea Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 dwie rzeczy przyszly mi na mysl: albo w twoim zwiazku nie do konca jestes soba, troche "grasz", zeby osiagnac to, co chesz, byc szczesliwa (moze troche "stajesz na palcach"?) lub tez twoja rodzina uwaza (tak to odbierasz), ze nie pasujecie do siebie, ze tez zwiazek jest zbyt beztroski, ze ten zwiazek cie odmienil pijana osoba moze tez oznaczac, ze podejmujesz nieprzemyslane decyzje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alicja1907 Posted June 10, 2009 Author Share Posted June 10, 2009 czytając Twoją odpowiedź dochodzi do mnie,że masz racje.. :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest alathea Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 zawsze jeszcze jest czas, zeby sie troszke zmienic, to nie ujma (niestety czasem inni tez maja racje, znam ten bol, to nie jest latwe do zaakceptowania) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts