exclusive Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 Zastosowałam 3 karty. Układ prosty, równoległy. Czas. Max. 6 miesięcy. Opis sytuacji, 4 lata mieszkałam, teraz sie przeprowadziłam do domu rodzinnego oddalone ok. 500 km. Czy będę jeszcze mieszkać we Wrocławiu? 3 buław, 8 mieczy, 4 buław Tutaj jest, ze wyruszylam w nowe miejsce, jestem przyblokowana na ten moment, ale wydaje mi sie, ze jeszcze wroce do wrocławia. Prosze o pomoc w interpretacji Quote
Guest Lianna Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 Wydaje mi się, że po pokonaniu przeszkód jakiś/problemów zamieszkasz jeszcze we Wrocławiu. Rozkład wieńczy 4 Buław, czy szczęście, zadowolenie, tu wskazuje też na dom :) Quote
panna.marta Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 A js uważa, że nie a przynajmniej nie teraz. Coś zablokuje Twoje plany. Zostaniesz bliżej domu. 1 Quote
exclusive Posted June 1, 2019 Author Posted June 1, 2019 Teraz to na bank nie wróce, chciałabym ale nie mam po co...może za jakiś czas.. Quote
Guest User_ Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 Ja też tak uważam, że zostaniesz w swoich rodzinnych okolicach. Jakieś sprawy zablokuja powrót w najbliższym czasie. Quote
Mala_83 Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 Ja bym powiedziała, że zostaniesz w rodzinnych stronach. 8 mieczy blokuje a 4 buławy bardziej kojarzy mi się z rodzinnym domem. 1 Quote
Guest Nice Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 Zgadzam się ze zdaniami wyżej: zostaniesz w miejscu rodzinnym, które symbolizuje 4 buław - to też dom, rodzina. W 3 buław widać planowanie co do zmian/wyjazdu, ale w 8 mieczach jest zamknięcie na to, bardzo możliwe że z powodu jakiś obaw, jeśli nawet patrzeć pozytywnie na tą kartę 8 mieczy zwyczajnie blokuje ona inicjatywę. 4 buław mimo tego, że wskazuje na strony rodzinne jest też kartą radości, świętowania - myślę, że to nawet na lepsze będzie, jak zostaniesz Powodzenia Ci życzę Quote
Recommended Posts