Guest anhana Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 Aura: 2 kielichów- korzystny miesiąc, przyjemny, nastawiony na współpracę Uczucia: 9 monet 8 buław koło fortuny- na pewno miesiąc dbania o siebie, swoje potrzeby (9 monet) poza tym miesiąc inicjatyw randkowych, dużo komunikacji, ruchu, wydaje się, że kolejny miesiąc zmian przede mną Co dobrego? Niespodzianka dobra: rycerz kielichów Świat 2 monet - być może korzystanie ogólnie ze spotkań towarzyskich, co da mi zadowolenie (świat) w sensie różnych możliwości? (2 monet) Quote
Guest Lianna Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 Fajny miesiąc Ci się szykuje, dużo fajnych relacji :) Początkowo solo, potem się rozkręci, widać kontakty, ruch, komunikację :) Randki, może nawet wypad gdzieś :) Mnie się kojarzy wyjazd z Panem gdzieś, albo częste randki :) Dobrego czerwca ! Quote
gucio19 Posted June 3, 2019 Posted June 3, 2019 9 godzin temu, anhana napisał: Aura: 2 kielichów- korzystny miesiąc, przyjemny, nastawiony na współpracę Uczucia: 9 monet 8 buław koło fortuny- na pewno miesiąc dbania o siebie, swoje potrzeby (9 monet) poza tym miesiąc inicjatyw randkowych, dużo komunikacji, ruchu, wydaje się, że kolejny miesiąc zmian przede mną Co dobrego? Niespodzianka dobra: rycerz kielichów Świat 2 monet - być może korzystanie ogólnie ze spotkań towarzyskich, co da mi zadowolenie (świat) w sensie różnych możliwości? (2 monet) Aura : przyjacielska aura, może nawiążesz nowe przyjaźnie,romanse lub podpiszesz jakąś umowe Uczucia : w polaczeniu z aura to moze byc romans. Bo jest kolo -zmiana,8 bulaw to romans ale 9 mimo wszystko singiel wiec nic powaznego ale na pewno milego Z sumy wyszedl mi diabel ktory to potwierdza,szkoda ze nie dociagnelas po kole:) I w niespodziance Facet..moze poznasz w podrozy? powodzenia Quote
Guest anhana Posted June 3, 2019 Posted June 3, 2019 5 godzin temu, gucio19 napisał: Aura : przyjacielska aura, może nawiążesz nowe przyjaźnie,romanse lub podpiszesz jakąś umowe Uczucia : w polaczeniu z aura to moze byc romans. Bo jest kolo -zmiana,8 bulaw to romans ale 9 mimo wszystko singiel wiec nic powaznego ale na pewno milego Z sumy wyszedl mi diabel ktory to potwierdza,szkoda ze nie dociagnelas po kole:) I w niespodziance Facet..moze poznasz w podrozy? powodzenia Hmmm a jak sumowalas? Bo mi wyszedł kapłan (9+8+10)-22=5, chyba, ze masz inna metodę dzięki dziewczyny za zerknięcie! Quote
Guest Nice Posted June 3, 2019 Posted June 3, 2019 Aura: będziesz miała dobrze, ciepłe relacje z otoczeniem, może zaznacza się chęć wejścia w związek Uczucia: spokój, własny komfort przede wszystkim, przypadkowo poznasz kogoś fajnego, widać sporo komunikacji Może też pewne zmiany w otoczeniu się zaznaczyły Niespodzianka: może pojawić się 2 chętnych do wykazania uczuć Może poznasz ich przez internet/w podróży No fajnie - sporo komunikacji i klimaty romansowe Udanego miesiącu Ci życzę Quote
Iwka78 Posted June 3, 2019 Posted June 3, 2019 W dniu 2.06.2019 o 16:56, anhana napisał: Aura: 2 kielichów miesiąc powinien być spokojny i łagodny Uczucia: 9 monet 8 buław koło fortuny- hm... ciekawe karty:) twoje emocje skoncentrują się na Twoim poczuciu atrakcyjności, widać, że coś się zmieni w tym temacie, możliwe, że zrobisz sobie tez jakiś zabieg upoększający Co dobrego? Niespodzianka dobra: rycerz kielichów Świat 2 monet - może spotkanie z kimś kogo lubisz, z kto np przyjechał z daleka, znajdziesz jakieś nowe hobby Quote
Guest anhana Posted June 25, 2019 Posted June 25, 2019 Miły miesiąc, otoczona byłam przyjaciółmi Uczucia: ogólnie czułam się dobrze sama ze sobą, pod koniec miesiąca byłam na jednej randce. I myślę,że to pokazał ostatni punkt - kontakty internetowe i randka z osobą z daleka xd, która okazała się miła niespodzianka Quote
Recommended Posts