Jump to content

Moj czerwiec

Guest anhana

Recommended Posts

Guest anhana
Posted

Aura:  2 kielichów- korzystny miesiąc, przyjemny, nastawiony na współpracę

Uczucia: 9 monet 8 buław koło fortuny- na pewno miesiąc dbania o siebie, swoje potrzeby (9 monet) poza tym miesiąc inicjatyw randkowych, dużo komunikacji, ruchu, wydaje się, że kolejny miesiąc zmian przede mną

Co dobrego? Niespodzianka dobra: rycerz kielichów Świat 2 monet - być może korzystanie ogólnie ze spotkań towarzyskich, co da mi zadowolenie (świat) w sensie różnych możliwości? (2 monet)

Guest Lianna
Posted

Fajny miesiąc Ci się szykuje, dużo fajnych relacji :)

Początkowo solo, potem się rozkręci, widać kontakty, ruch, komunikację :) Randki, może nawet wypad gdzieś :)

Mnie się kojarzy wyjazd z Panem gdzieś, albo częste randki :)

Dobrego czerwca ! :)

Posted
9 godzin temu, anhana napisał:

Aura:  2 kielichów- korzystny miesiąc, przyjemny, nastawiony na współpracę

Uczucia: 9 monet 8 buław koło fortuny- na pewno miesiąc dbania o siebie, swoje potrzeby (9 monet) poza tym miesiąc inicjatyw randkowych, dużo komunikacji, ruchu, wydaje się, że kolejny miesiąc zmian przede mną

Co dobrego? Niespodzianka dobra: rycerz kielichów Świat 2 monet - być może korzystanie ogólnie ze spotkań towarzyskich, co da mi zadowolenie (świat) w sensie różnych możliwości? (2 monet)

Aura : przyjacielska aura, może nawiążesz nowe przyjaźnie,romanse lub podpiszesz jakąś umowe

Uczucia : w polaczeniu z aura to moze byc romans. Bo jest kolo -zmiana,8 bulaw to romans ale 9 mimo wszystko singiel wiec nic powaznego ale na pewno milego :) Z sumy wyszedl mi diabel ktory to potwierdza,szkoda ze nie dociagnelas po kole:)

I w niespodziance Facet..moze poznasz w podrozy?

powodzenia :)

Guest anhana
Posted
5 godzin temu, gucio19 napisał:

Aura : przyjacielska aura, może nawiążesz nowe przyjaźnie,romanse lub podpiszesz jakąś umowe

Uczucia : w polaczeniu z aura to moze byc romans. Bo jest kolo -zmiana,8 bulaw to romans ale 9 mimo wszystko singiel wiec nic powaznego ale na pewno milego :) Z sumy wyszedl mi diabel ktory to potwierdza,szkoda ze nie dociagnelas po kole:)

I w niespodziance Facet..moze poznasz w podrozy?

powodzenia :)

Hmmm a jak sumowalas? Bo mi wyszedł kapłan (9+8+10)-22=5, chyba, ze masz inna metodę ;)

dzięki dziewczyny za zerknięcie!

Guest Nice
Posted

Aura: będziesz miała dobrze, ciepłe relacje z otoczeniem, może zaznacza się chęć wejścia w związek :)

Uczucia: spokój, własny komfort przede wszystkim, przypadkowo poznasz kogoś fajnego, widać sporo komunikacji :) Może też pewne zmiany w otoczeniu się zaznaczyły :)

Niespodzianka: może pojawić się 2 chętnych do wykazania uczuć :) Może poznasz ich przez internet/w podróży :)

No fajnie - sporo komunikacji i klimaty romansowe ;)

Udanego miesiącu Ci życzę :)

Posted
W dniu 2.06.2019 o 16:56, anhana napisał:

Aura:  2 kielichów miesiąc powinien być spokojny i łagodny

Uczucia: 9 monet 8 buław koło fortuny- hm... ciekawe karty:) twoje emocje skoncentrują się na Twoim poczuciu atrakcyjności, widać, że coś się zmieni w tym temacie, możliwe, że zrobisz sobie tez jakiś zabieg upoększający

Co dobrego? Niespodzianka dobra: rycerz kielichów Świat 2 monet - może spotkanie z kimś kogo lubisz, z kto np przyjechał z daleka, znajdziesz jakieś nowe hobby

• 3 weeks later...
Guest anhana
Posted

Miły miesiąc, otoczona byłam przyjaciółmi 

Uczucia: ogólnie czułam się dobrze sama ze sobą, pod koniec miesiąca byłam na jednej randce. I myślę,że to pokazał ostatni punkt - kontakty internetowe i randka z osobą z daleka xd, która okazała się miła niespodzianka