panna.marta Posted June 5, 2019 Posted June 5, 2019 (edited) Dzisiaj zamknęłam konto i kartę kredytową. Oczywiście baby z tego banku robiły mi milion problemów zanim się zgodziły na zamknięcie tej karty bez konsekwencji. Aktualnie trwa wypowiedzenie. Pytanie do kart. Czy wszystko pozytywnie się zakończy w tej sprawie? Wisielec XII, diabeł XV, słońce XIX dołożyłam królowa monet Kurde ten wisielec o diabeł jakby to się coś ciągnęło na szczęście kończy słońce i królowa monet pozytywne karty. Obstawiam, że tak. Proszę o wasze rady. Edited June 5, 2019 by panna.marta Quote
Guest User_ Posted June 5, 2019 Posted June 5, 2019 Panie chyba próbowały przeciągnąć decyzję o zamknięciu konta, aby może szły dodatkowe opłaty za nieuzywanie rachunku. Sprawa była dla Ciebie jasna, więc postapilas rozsądnie jak przystało na Denarów. Nie ma co się obawiać, że się przypomną. Quote
Guest Noa20 Posted June 5, 2019 Posted June 5, 2019 Wszystko będzie pozytywnie, chwilę potrwa nim zamkną rachunki, ale będzie na Twoją korzyść:) Quote
adamandium Posted June 5, 2019 Posted June 5, 2019 Możesz dostać od banku propozycje nie likwidowania konta np. zmianę warunków na lepsze i atrakcyniejsze niż były. To taka przebiegła taktyka bankowa, gdy tracą klienta. W rezultacie będzie tak jak Ty postanowiłaś. Czyli wypowiedziałaś umowę i tak zostanie. A 1 Quote
Guest Nice Posted June 6, 2019 Posted June 6, 2019 Mi po tym kartom się wydaje, że sprawa będzie się ciągnęła przez nich najdłużej jak się da i będą celowo tworzyć jakieś utrudnienia i pułapki (Diabeł). Mimo wszystko, powinnaś z tego wyjść z "czystym kontem" - Słońce, no i Królowa Monet to super karta na sprawy bankowe. Rozwiązanie będzie korzystne dla ciebie Powodzenia Quote
Guest Lianna Posted June 8, 2019 Posted June 8, 2019 Uważam podobnie, że zakończy się wszystko pomyślnie, ponieważ kończy rozkład Denarowa, a ta jest dobra na sprawy finansowe. Diabeł może mówić o jakiś problemach i przeszkodach, a Wisielec odwleka zdecydowanie w czasie. Quote
Moderator Lunaria Posted June 13, 2019 Moderator Posted June 13, 2019 Będą próbowali Cię zatrzymać, kusząc jakimiś dodatkowymi profitami, nie dasz się naciągnąć i finalnie uda się wszystko zamknąć 1 Quote
panna.marta Posted July 9, 2019 Author Posted July 9, 2019 Weryfikacja. Wszystko zakończyło się pozytywnie uff bo robili po drodze problemy. Quote
Recommended Posts