Gość anhana Napisano 8 Czerwca 2019 Napisano 8 Czerwca 2019 Karty wyszły średnie :P na pytanie co dobrego, dlatego wstawiam 4 monet Głupiec 10 mieczy - wygląda to na pracowity miesiąc, widać być może pracę nad magisterką, jakieś nowe wyzwania naukowe Cytuj
Gość Lianna Napisano 8 Czerwca 2019 Napisano 8 Czerwca 2019 Może karty pokazują, że zrobisz co masz zrobić w związku z magisterką, a potem odetniesz się od tego, stąd 10 Mieczy. Cytuj
Gość User_ Napisano 8 Czerwca 2019 Napisano 8 Czerwca 2019 Skupienie na jakiś obowiązkach, nad czymś co jest dla Ciebie ważne, ale trochę w tym wszystkim beztroski, bo będzie Ciebie ciągnęło do innych rzeczy. Uważaj, bo przez to podejście będziesz musiała przełożyć termin obrony. Cytuj
panna.marta Napisano 9 Czerwca 2019 Napisano 9 Czerwca 2019 Czeka Cię miesiąc wytężonej pracy. Trochę ponadto to czego się spodziewalas, ale to na pewno nie będzie robota na marne. Zakończys cos co do tej pory miałaś ogarnąć i to da Ci dzika satysfakcje:D Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 9 Czerwca 2019 Moderator Napisano 9 Czerwca 2019 Mi to wygląda na roztrwonienie pieniędzy na jakieś głupoty :P Cytuj
Gość Nice Napisano 10 Czerwca 2019 Napisano 10 Czerwca 2019 (edytowane) Mi się wydaje, że w końcu pozbawisz się od czegoś, co cię przez dłuższy czas trzymało w jakichś ścisłych granicach (4 monet), i czego pozbawić się chciałaś, a nie mogłaś - to mogą być obowiązki, naprzyklad, coś związanego z domem, pieniędzmi. Teraz nadszedł czas od tego wszystkiego pozbawić (10 mieczy), co sprawi, że uwolnisz się, poczujesz lekkość i szaloną swobodę To może być magisterka, całkiem Edytowane 10 Czerwca 2019 przez Nice Cytuj
Gość anhana Napisano 25 Czerwca 2019 Napisano 25 Czerwca 2019 Myślę że karty pokazały naukę i sesje 10 mieczy jak pozytywne zakończenie cyklu, było dużo pracy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi