Guest Lianna Posted June 15, 2019 Posted June 15, 2019 (edited) Próbuję różnych technik medytacyjnych, chyba trochę pomagają. Teraz stosuję taką z mantrą "OM". Jak wpłynie na moje samopoczucie. Zakładam czas trzy miesiące, żebym mogła spokojnie zweryfikować, czyli do września Giermek Buław 9 Kielichów Moc Wydaje mi się, że karty pokazują więcej energii witalności, wigoru, pewności siebie. Trochę karty mi się z seksem kojarzą, ale może nie rozwijajmy tematu :P Lepsza kondycja chyba też się zaznacza:) Edited June 15, 2019 by Lianna Quote
Iwka78 Posted June 17, 2019 Posted June 17, 2019 W dniu 15.06.2019 o 17:38, Lianna napisał: Próbuję różnych technik medytacyjnych, chyba trochę pomagają. Teraz stosuję taką z mantrą "OM". Jak wpłynie na moje samopoczucie. Zakładam czas trzy miesiące, żebym mogła spokojnie zweryfikować, czyli do września Giermek Buław 9 Kielichów Moc Wydaje mi się, że karty pokazują więcej energii witalności, wigoru, pewności siebie. Trochę karty mi się z seksem kojarzą, ale może nie rozwijajmy tematu :P Lepsza kondycja chyba też się zaznacza:) Dużo młodzieńczej energii, widać po giermku, że to coś nowego i że ci się podoba. Tak, też tak pomyślałam, że medytacja może pobudzić Twoje libido:) Quote
Guest Nice Posted June 18, 2019 Posted June 18, 2019 Też bym stawiała na zwiększenie libido, a również, jak mi się wydaje, większa ciekawość (paź), satysfakcję z życia (9 kielichów) i samokontrolę (Siła), może też w nawiązaniu do emocyj. Może też zrzucisz parę lat, i całkiem może też chodzić o odnalezieniu w sobie nowych zdolności energetycznych Często ci siła w kartach wychodzi Powodzenia Ci i harmonii Quote
Moderator Arbogast Posted June 18, 2019 Moderator Posted June 18, 2019 W dniu 15.06.2019 o 16:38, Lianna napisał: Próbuję różnych technik medytacyjnych, chyba trochę pomagają. Teraz stosuję taką z mantrą "OM". Jak wpłynie na moje samopoczucie. Zakładam czas trzy miesiące, żebym mogła spokojnie zweryfikować, czyli do września Giermek Buław 9 Kielichów Moc Wydaje mi się, że karty pokazują więcej energii witalności, wigoru, pewności siebie. Trochę karty mi się z seksem kojarzą, ale może nie rozwijajmy tematu :P Lepsza kondycja chyba też się zaznacza:) Doladujesz się pozytywną energią. Widać że będzie to dla Ciebie coś nowego I przyjemnego. Dostaniesz powera po tym. Quote
Recommended Posts