Usagi Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 Mialam dziś okropnie dziwny sen, o mojej rodzinie która zaaranżowała dla mnie małżeństwo. Nie wiem dlaczego, z jakiego powodu. Kiedy przyszedł mój "narzeczony", nie był niezadowolony. Usiadłam przy jakimś niskim stoliku (to nie działo się w naszym domu), a on stojąc za mną położyl przedemną jakiś tort w kształcie serca, a ja wiedziałam że nie wolno mi okazać niechęci, więc kiedy tak objął moje ramiona od tyłu, położyłam moje dłonie na jego rękach. Potem wszyscy nagle wyszli a on usiadł koło mnie i uśmiechając się zaczął mnie całować. Było mi z tym tak źle że aż się obudziłam i cały dzień mnie to dręczy. Tak jakby ten cały sen się do mnie przykleił... Do tej pory towarzyszy mi to nieprzyjemne uczucie że rodzina chiała oddać mnie w ręce obcego mężczyzny który nakłaniał mnie do całowania :/ Co ten sen mógł oznaczać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kikizmora Posted June 11, 2009 Share Posted June 11, 2009 Hmm, może jesteś do czegoś nakłaniana a niekoniecznie tego chcesz. Możesz ten czuć pewien obowiazek ( sama z siebie) do zrobienia czegoś czego w gruncie rzeczy nie chcesz, moze twoj sen, kaze zastanowić Ci się jeszcze raz nad jakas decyzja, która juz podjelas lub masz zamiar niedlugo podjac, i stwierdzic czy naprawde tego chcesz. Czasami pewne rzeczy robimi bo trzeba, nie zastanawiajac sie nad ich sensem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts