funnydog Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Witam, mój ostatni sen: Znajduje się w jakimś niedużym pokoju. Obserwuje kilku młodych męzczyzn. Po pewnej chwili rozbierają się i zaczynają konkretną akcję seksualną. W pewnej chwili, dośc nieoczekiwanie, bez zadnego uzasadnienia, jeden z nich wyciąga nóż i kastruje jednego z męzczyn z grupy. Robi to jednym ostrym cięciem. Ostatnim obrazem ze snu jest widok odciętego, zakrwawionego penisa. Co wydaje mi się ważne: - obserwując mężczyzn w trakcie orgii nie czuję niczego co miałoby wyraźnie seksualny charakter. Nie są to odczucia seksualne, nie mają ani negatywnego ani pozytywngo charakteru. Może jednym, które pamiętam - jest to, które pojawia się gdy patrzę na mężczyzn jeszcze przed akcją seksualną - myślę/czuję coś wrodzaju: - jacy oni są fajni i przystojni. W sumie to spostrzezenie/poczucie jest raczej pozytywne, ale seksualnie - jak pisalem - neutralne. Nieprzyjemnym momentem we śnie byl widok odcietego penisA. Sen w swej symbolice wydaje się prosty, ale dla mnie prosty nie jest. proszę o story pozdr. f.
caliah Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Witaj Wydajesz się być osobą zdecydowaną, pewną siebie, pewną słuszności swojego postępowania i podejnowanych decyzji. A jednak gdzieś w Twojej poświadomości jest obawa przed porażką, przed zaskoczeniem nieprzewidzianym obrotem wydarzeń. Jest to niepokój, który burzy Twoją pewność, którą pokładasz w kierowaniu się swoim rozumem. Być może planujesz coś w najbliższej przyszłości i stąd Twoje obawy. Pozdrawiam
funnydog Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 trochę zaskakujące to co napisałas. najbardziej chyba zaskakuje spory poziom ogólności i brak bezpośrednich związków z fabułą. ze mną jako osobą - hmm - w sumie ocZywiście jakiś związek jest, ale chyba nie do końca ten trop. aczkolwiek dziękuję. pozdrawiam
Recommended Posts