Guest Anastazja979 Posted June 24, 2019 Posted June 24, 2019 1. Zdrowie: 3 monet Uporam się z moim obecnym problemem zdrowotnym. 2. Uczucia: XXI Świat Jestem w związku. Może staną przed nami jakieś nowe możliwości. 3. Finanse: 2 kielichów Mogę przebimbać pieniądze na jakieś przyjemności - spotkania, imprezy. 4. Praca: 6 mieczy Odejdę z pracy lub będę miała nowe obowiązki. 5. Studia: 3 buław Nowe możliwości. Więcej pewności siebie i kreatywności. 6. Rodzina: 7 buław Nastawienie obronne. Mogą być sprzeczki i oczekiwania w moim kierunku, przed którymi będę się bronić. 7. Ostrzeżenie: 5 buław Unikać kłótni i wyładowywania złości na innych. 8. Niespodzianka - co miłego? 4 denarów Możliwe, że coś osiągnę/dostanę - to będzie taki mój skarb. Będę wdzięczna za uwagi do rozkładu Quote
panna.marta Posted June 24, 2019 Posted June 24, 2019 7 godzin temu, Anastazja979 napisał: 1. Zdrowie: 3 monet zdrowie dobre. Będziesz o siebie dbać. 2. Uczucia: XXI Świat może otworzycie się na jakieś nowe wyzwania 3. Finanse: 2 kielichy możesz zainwestować we własne przyjemności 4. Praca: 6 mieczy Odejście, ale nie tylko może być też awans lub podjęcie nauki zależy co by stało obok innych kart 5. Studia: 3 buław w porządku poszerzanie wiedzy 6. Rodzina: 7 buław Nastawienie obronne. Mogą być sprzeczki i oczekiwania w moim kierunku, przed którymi będziesz się bronić 7. Ostrzeżenie: 5 buław Unikać kłótni i wyładowywania złości na innych. 8. Niespodzianka - co miłego? 4 denarów Możliwe, że coś dostaniesz i zachowasz dla siebie Quote
Recommended Posts