panna.marta Posted June 24, 2019 Posted June 24, 2019 W moim dziale w pracy niebawem nastąpi reorganizacja. Trochę inne zadania i obowiązki. Dwa pytania do kart: Czy będę zadowolona z tego co otrzymam? Gwiazda XVII, cesarz IV, rydwan VII Powinnam być zadowolona choć ta gwiazda to takie marzycielstwo coś co jest niedostępne. Reszta optymistyczna. W rydwanie może moja wytężona praca. Czy moi dotychczasowi klienci zostaną zr mna? 4 monet, cesarzoea III, królowa monet Tak. 4 monet zamyka to co ma, cesarzowa ma wszystko co chce. W królowej zazwyczaj wychodzę ja sama. Karty optymistyczne. Chyba mi nic też dodatkowo nie wpadnie. Quote
Moderator Arbogast Posted June 25, 2019 Moderator Posted June 25, 2019 W dniu 24.06.2019 o 17:59, panna.marta napisał: Czy będę zadowolona z tego co otrzymam? Gwiazda XVII, cesarz IV, rydwan VII No pewnie że tak, widzę tutaj awans lepsze stanowisko, jeśli formalnie bez zmian, to zakres obowiązków lepszy, możesz mieć więcej decyzyjności i odpowiedzialności, będziesz trochę na świeczniki, a to będzie wymagało szybkich decyzji. Cytat Czy moi dotychczasowi klienci zostaną zr mna? 4 monet, cesarzowa III, królowa monet Tak, 4 monet o tym mówi, trzymacie się kurczowa. Pozostałe karty potwierdzają Twoją pozycję i status. 1 Quote
Guest Nice Posted June 26, 2019 Posted June 26, 2019 Czy będziesz zadowolona? Kiedy Gwiazda jest koło Cesarza, no to tak nie do końca marzycielstwo - Cesarz jest ziemny, wie co chce - to i otrzymuje i konkretny - mi to raczej na spełnienie oczekiwań wygląda + twoja pozycja będzie bardziej odpowiedzialna, więcej obowiązków, związanych z zarządzaniem, kierownictwem - łączenie Cesarza i Rydwana - Cesarz twardą ręką prowadzi ten rydwan w odpowiednim jemu kierunku - czyli też potwierdza, że wszystko się potoczy tam, gdzie chciałabyś. Może będzie też więcej ruchu, kontaktu z zagranicą. Czy klienci zostaną? Na pewno :) postać na 4 monet mocno trzyma swoje skarby, napewno nikomu nie odda Reszta kart też jest stabilna i majętna Jesteś też dla swoich klientów taka opiekuńcza matką, jakby (Cesarzowa, Królowa Monet), czują się z tobą bezpiecznie i będą się cię trzymać Powodzenia Quote
Guest Lianna Posted June 27, 2019 Posted June 27, 2019 Czy będę zadowolona z tego co otrzymam? Gwiazda XVII, cesarz IV, rydwan VII Będziesz zadowolona Kobieto ! Masz 3 AW w końcu :) Gwiazda to zadowolenie, Cesarz- większa odpowiedzialność, ale i też decyzyjność, Rydwan może nabierzesz większej pewności siebie, ale to też karta może pokazywać większą aktywność, działanie, ostro do przodu Czy moi dotychczasowi klienci zostaną zr mna? 4 monet, cesarzoea III, królowa monet Zdecydowanie tak 4 Monet o tym mówi, to jest karta stałości. Cesarzowa i Monetowa to są bardzo dobre karty na materię i kasę, także zdecydowanie będzie bardzo dobrze. Powodzenia ! :) Quote
panna.marta Posted June 28, 2019 Author Posted June 28, 2019 kochani mogę Wam już zweryfikować, że niestety nie jestem zadowolona. Dostałam jakieś ochłapy. Zostali dotychczasowi plus te ochłapy, można było zdecydowanie lepiej wypaść. Niestety tak to właśnie jest po tylu latach pracy i zaangażowania... Pewnie wyszła życzeniówka albo może w przyszłości wyjdę z tego obronną ręką :( sama nie wiem jest mi smutno. Quote
Guest Relaksa Posted September 30, 2019 Posted September 30, 2019 Tak z perspektywy trzech miesięcy, to była to życzeniówka, czy odbierasz dziś tą reorganizację na miarę kart, które wtedy wylosowałaś? Quote
panna.marta Posted October 1, 2019 Author Posted October 1, 2019 jeszcze nie wiem, bo ten proces się wydłuża w czasie. Później mogę to zweryfikować. Quote
Recommended Posts