Guest Lianna Posted June 27, 2019 Posted June 27, 2019 Co dobrego mnie czeka w lipcu :) 3 Buław Rycerz Buław Głupiec Wydaje mi się, że przypływ energii nowej, jakieś aktywne działania, może wycieczka gdzieś, będzie radośnie i spontanicznie, bo Głupiec :). W tych 3 Buławach może jakieś plany, w Rycerzu Buław realizacja :). Ogólnie będzie się działo Quote
Guest Anastazja979 Posted June 27, 2019 Posted June 27, 2019 Jeśli jesteś sama, to możliwy jakiś romans - zwłaszcza na wakacjach ;) Jeśli nie, to po prostu dużo energii tak, jak napisałaś i aktywny wypoczynek. Quote
Guest Noa20 Posted June 27, 2019 Posted June 27, 2019 Moim zdaniem jakiś wyjazd, połączony z aktywnością i świetną zabawą, możliwy flirt i też odwiedziny kogoś znajomego. Bardzo fajnie spędzony czas:) Quote
Guest anhana Posted June 27, 2019 Posted June 27, 2019 Dla mnie to podróż (3 buław, ryverz-ruch, głupiec zwiedzanie :P) Quote
Guest Nice Posted June 28, 2019 Posted June 28, 2019 No też mi się wyjazd się kojarzy - wszystkie karty związane z ruchem/podróżą - i trochę przypominają te, które ci wyciągnęłam: też wyglądało na wyjazd Przyniesie Ci to świeżego prądu do twojego życia Się dziać też będzie - nie do końca to, czego się spodziewasz (3 buław - jako plany, a Głupiec i rycerz - szybka, ale nieco impulsywna i niespodziewana realizacja), ale da ci to dużo radości, napełni lekkością, energia Quote
Guest User_ Posted June 28, 2019 Posted June 28, 2019 Napisze to, co juz wszyscy powiedzieli - podroz, przemieszczanie sie. Czas beztroski i zabawy, totalne wrzucenie na luz. Odkrywanie czegos nowego moze miejsce, a moze jakis nowych zainteresowan. W kazdym bazie aktywny, pelen energii czas :). Quote
panna.marta Posted June 28, 2019 Posted June 28, 2019 Myślę, że jakaś dobra wiadomość do Ciebie wpadnie. Może to być też spontaniczna podróż, wyjazd. Quote
Recommended Posts