Jump to content

Dobro in July :)

Guest Lianna

Recommended Posts

Guest Lianna
Posted

Co dobrego mnie czeka w lipcu :)

3 Buław Rycerz Buław Głupiec

Wydaje mi się, że przypływ energii nowej, jakieś aktywne działania, może wycieczka gdzieś, będzie radośnie i spontanicznie, bo Głupiec :). W tych 3 Buławach może jakieś plany, w Rycerzu Buław realizacja :). Ogólnie będzie się działo :D

Guest Anastazja979
Posted

Jeśli jesteś sama, to możliwy jakiś romans - zwłaszcza na wakacjach ;)

Jeśli nie, to po prostu dużo energii tak, jak napisałaś i aktywny wypoczynek.

Guest Noa20
Posted

Moim zdaniem jakiś wyjazd, połączony z aktywnością i świetną zabawą, możliwy flirt i też odwiedziny kogoś znajomego. Bardzo fajnie spędzony czas:)

Guest anhana
Posted

Dla mnie to podróż (3 buław, ryverz-ruch, głupiec zwiedzanie :P)

Posted

No też mi się wyjazd się kojarzy - wszystkie karty związane z ruchem/podróżą - i trochę przypominają te, które ci wyciągnęłam: też wyglądało na wyjazd :)

Przyniesie Ci to świeżego prądu do twojego życia :)

Się dziać też będzie - nie do końca to, czego się spodziewasz (3 buław - jako plany, a Głupiec i rycerz - szybka, ale nieco impulsywna i niespodziewana realizacja), ale da ci to dużo radości, napełni lekkością, energia :)

Guest User_
Posted

Napisze to, co juz wszyscy powiedzieli - podroz, przemieszczanie sie. Czas beztroski i zabawy, totalne wrzucenie na luz. Odkrywanie czegos nowego moze miejsce, a moze jakis nowych zainteresowan.

W kazdym bazie aktywny, pelen energii czas :).

Posted

Myślę, że jakaś dobra wiadomość do Ciebie wpadnie.  Może to być też spontaniczna podróż, wyjazd.