zakretka23 Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 (edited) 1.Co trzeba odpuścić od siebie -Król Pucharów - wiem o kogo chodzi, ogólnie lipiec jest miesiące gdzie w ogóle powinnam panów sobie odpuścić 2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej - Diabeł (Rycerz monet) - świadomość tego co mnie zniewala, co mną manipuluje, uwolnienie się od tego i skupienie na pracy. Mogłabym to zinterpretować ze magnetyzm i spryt lub wakacyjny ognisty romans. 3.Co jest teraz moim największym nabytkiem - 7 monet (Wisielec) - cierpliwość 4.Jak otoczenie wpływa na mnie - Świat (As monet) - motywuje do rozpoczęcia nowego cyklu, otwarcia się na nowe możliwości, szanse do wykorzystania, okazje życiowe, które trzeba wykorzystać 5. Co muszę i mogę dać innym - As buław (5 monet) - energie do działania, poprzez działanie poradzenie sobie ze wszelkimi deficytami 6.Co zacznie się w moim życiu wraz z nową fazą księżyca - 10 mieczy (8 pucharów) - zakończenie, zostawienie emocji, które mi nie służyły 7.Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych sześciu kart- 4 puchary - rozpoznanie emocji których mi brakowało, nie skupiać się na rozczarowaniu, ale patrzeć w przyszłość, nie zamykać się na świat. Edited July 1, 2019 by zakretka23 Quote
Maestro Inez2503 Posted July 2, 2019 Maestro Posted July 2, 2019 1. Odpuść sobie jakiegoś konkretnego jegomoscia, który może chodzić z głową w chmurach,ze taki wielce zakochany w Tobie,a tymczasem moze byc męczący z tą swoją miłoscią 2. Ograniczaj kontakty, bądź egoistka,skup się na tym czego pragniesz,widać, ze materia jest na razie ważniejsza niż bujanie w obłokach, poza tym lepszy byłby dla Ciebie twardo stąpający po ziemi jegomosć, aniżeli romantyk 3. Twoim nabytkiem jest spokój, cierpliwośc, oczekiwanie na plony, patrzenie na świat z innej perspektywy 4. Otoczenie daje Ci szanse na zarobek, wyjazd, zakup czegoś konkretnego 5. Dawaj tylko tyle ile musisz,nie eksploatuj się za mocno 6. Coś zostawisz za sobą,myslę,ze tego faceta z punktu nr 1,mozliwy też u Ciebie wyjazd 7. Wymagaj więcej niż do tej pory 1 Quote
Guest Nice Posted July 3, 2019 Posted July 3, 2019 1. Co trzeba odpuścić: Skupienie się na uczuciowej stronie życia - romansach, emocjach, relacjach, marzeniach - może też chodzi o konkretnego mężczyznę, który jest w tobie zainteresowany. 2. Co trzeba trzymać przy sobie? Diabeł jest też karta posiadania materialnego, a tu wszystkie rady od kart mówią o skupieniu się na materii (monety), i odejścia od strefy uczuciowej/marzeń (poprzednie pytanie i 4 kielichow jako lekcja). Myślę, że chodzi o to, że musisz budować swój dobrobyt materialny - każda metoda tu jest dobra, nawet bardzo egoistyczna. 3. Największy nabytek: Tak, cierpliwość w wyciekiwaniu na konkretne wyniki swoich działań. 4. Wpływ otoczenia: tak otwiera ciebie na nowe możliwości, okazji, szansę do wykorzystania właśnie przez kontakt, może ktoś coś podrzuci w internecie lub podpowie. To może być początkiem nowej drogi, korzysnej dla ciebie. 5. Co musisz dać innym: dać energię i poprawę humoru, chęć do działania, tym, którzy przeżywają spadek, dołek, którym tej energii brakuje. 6. Co zacznie się z nową faza księżyca - tak, zgadzam się, odetniesz się całkowicie od nieprzyjemnych emocji 7. Lekcja: zamknąć się na razie na strefę uczuciowa - na romanse, emocje, marzenia, relacje, i skupić się na tym, co się zaznaczyło w punkcie 2 Powodzenia i spełnienia w nowym miesiącu Księżycowym Quote
Guest Lianna Posted July 3, 2019 Posted July 3, 2019 1. Pana Kielichowego, czyli pewnie kogoś darzącego Cię uczuciem 2. Coś, co Cię krępuje, tak jak piszesz - zniewala i ogranicza. Może być też dobytek, bo obok Rycerz Monet. 3. Spokój, cierpliwość :) 4. Motywuje do działania, otwiera Cię na nowe, daje szanse do wykorzystania, w sensie materialnym również. 5. Energię, zapał i siłę może tym, którym tego brakuje 6. Odetniesz się od relacji i tym samym trudnych emocji. 7. Na razie nic nie zmieniać. Wszystkiego dobrego:) Quote
Moderator Arbogast Posted July 3, 2019 Moderator Posted July 3, 2019 W dniu 1.07.2019 o 06:08, zakretka23 napisał: 1.Co trzeba odpuścić od siebie -Król Pucharów Absztyfikanta w typie KP W dniu 1.07.2019 o 06:08, zakretka23 napisał: . Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej - Diabeł (Rycerz monet) Umiejętność korzystania ze swoich wdzięków W dniu 1.07.2019 o 06:08, zakretka23 napisał: Co jest teraz moim największym nabytkiem - 7 monet (Wisielec) Cierpliwość W dniu 1.07.2019 o 06:08, zakretka23 napisał: ak otoczenie wpływa na mnie - Świat (As monet) Nowe możliwości, nowe perspektywy, nowe szanse , szczególnie jeśli chodzi o sprawy takie bardzo przyziemne, materialne, może jakaś delegacja zagraniczna W dniu 1.07.2019 o 06:08, zakretka23 napisał: Co muszę i mogę dać innym - As buław (5 monet) Dosłownie: zapalaj innych do działania swoją energią (np. w kontekście siłowni, fitness itp) W dniu 1.07.2019 o 06:08, zakretka23 napisał: Co zacznie się w moim życiu wraz z nową fazą księżyca - 10 mieczy (8 pucharów) Wyczyszczenie jakiś starych spraw emocjonalnych, uczuciowych W dniu 1.07.2019 o 06:08, zakretka23 napisał: Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych sześciu kart- 4 puchary Lekcja pokory. 1 Quote
Recommended Posts