Guest Noa20 Posted July 3, 2019 Posted July 3, 2019 (edited) As buław, gwiazda, 4 buław W sumie to nie wiem , potencjał na upiększanie domu? Dość fajne karty , jestem w trakcie kupna nowego lokum w rodzinnych stronach więc by sie zgadzało, że coś z tym na pewno związane. Edited July 3, 2019 by Noa20 Quote
Moderator Arbogast Posted July 3, 2019 Moderator Posted July 3, 2019 1 minutę temu, Sarah2020 napisał: As buław, gwiazda, 4 buław Jeśli jesteś na kupnie nowego domu, mieszkania - to jak najbardziej. As buław to realizacja gwiazda marzeń o 4 buław 4 ścianach. 1 Quote
Guest Nice Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 Może być kupno nowego domu, 4 buław to i dom, i działka, i odpoczynek z imprezowaniem na tej działce, a też w tych kartach widzę regenerację, odpoczynek twój własny (4 buław, a i Gwiazda, jak odrodzenie i kuracja po tym, co zaszło w wieży), buławy wskazują na to, że nabierzesz więcej energii, i ci będzie to służyło (Gwiazda) Miłego lipcu Quote
Guest anhana Posted July 9, 2019 Posted July 9, 2019 cieszenie się i upiekszanie swojego nowego gniazdka. podsuma głupiec/ nowa droga, na nowym miejscu Druga opcja to nowy związek :P To zalezy w jakiej jestes sytuacji W gruncie rzeczy moze byc to i to Quote
panna.marta Posted July 14, 2019 Posted July 14, 2019 W dniu 3.07.2019 o 20:38, Sarah2020 napisał: As buław, gwiazda, 4 buław W sumie to nie wiem , potencjał na upiększanie domu? Dość fajne karty , jestem w trakcie kupna nowego lokum w rodzinnych stronach więc by sie zgadzało, że coś z tym na pewno związane. Mogą to być zabiegi kosmetyczne wyjście do kina lub teatru, klubu ewentualnie wypad nad wodę:) Quote
Guest Ava55 Posted July 15, 2019 Posted July 15, 2019 (edited) próba spełnienia swoich marzeń, as kijów +"gwiazdka z nieba" i w 4 kijach oczekiwanie na realizację bardzo pozytywne, ładne karty może dotyczyć domu, ale i jakiejś nowej relacji, albo innego pomysłu, który próbujesz wdrożyć w życie Edited July 15, 2019 by Ava55 Quote
Guest Noa20 Posted August 2, 2019 Posted August 2, 2019 (edited) Weryfikacja: Tak, finalizacja zakupu, cieszenie się nowym domkiem w rodzinnych stronach, spełnienie marzenia i upajanie się spokojem w starym domu (na wyprowadzkę jeszcze chwilę mam), korzystanie z dobrodziejstw/owocow tegoż ogrodu. Marzenie się spelnilo acz w asie buław oznaczyła się też moja niecierpliwość, ktora dominiwała na początku miesiąca . W międzyczasie były też działania artystyczne: odnawianie starych rzeczy. Dziękuję Wszystkim pięknie i również życzę samych dobroci:) Edited August 2, 2019 by Noa20 Quote
Recommended Posts