Jump to content

Pełnia w Koziorożcu

zakretka23

Recommended Posts

Posted (edited)

Co niesie dla mnie energia pełni w koziorozcu ?

Słonce 2 miecze 8 buław Księżyc suma Cesarzowa 

mimo zatrzymania w 2 mieczach, raczej na moment, gdyż po tym jest przyspieszenie w 8 buławach  ...widzę połączenie pierwiastka męskiego z żeńskim, pełnie, kompletność w byciu niezależna istota, spełnienie, realizacje marzeń. Poczucie bycia spełniona kobieta. 

Edited by zakretka23
Posted
12 godzin temu, zakretka23 napisał:

Co niesie dla mnie energia pełni w koziorozcu ?

Słonce 2 miecze 8 buław Księżyc suma Cesarzowa 

mimo zatrzymania w 2 mieczach, raczej na moment, gdyż po tym jest przyspieszenie w 8 buławach  ...widzę połączenie pierwiastka męskiego z żeńskim, pełnie, kompletność w byciu niezależna istota, spełnienie, realizacje marzeń. Poczucie bycia spełniona kobieta. 

Możesz zmierzyć się z jakimś problemem podjąć decyzję taką męska trudno mi powiedzieć czego ona będzie dotyczyć, ale w tej dwójce widzę postanowienie. 

• Thanks! 1
  • Maestro
Posted

Pelnia niesie jakies decyzje do podjecia, pragniesz zrobić coś dobrego dla siebie,ale nie będziesz do końca wiedziała,w którą stronę podążąc, moze się sporo rzeczy wydarzyc, ale tak naprawdę bedziesz błądzić po omacku.

• Thanks! 1
Guest Lianna
Posted

Będziesz się zastanawiać, czy podjąć jakieś działanie, może to mieć związek z relacją z kimś, może czy skontaktować się z kimś. Jednocześnie może być w Tobie sporo niepewności, lęków i pesymizmu.