Jump to content

Joga do października

Guest Lianna

Recommended Posts

Guest Lianna
Posted

Wpływ do lipca- zweryfikowałam jakby co :)

Dalej ćwiczę, staram się minimum 5 razy w tygodniu :)

Jaki będzie wpływ jogi na moje zdrowie i samopoczucie do końca października.

Umiarkowanie   Sąd  As Buław  Głupiec

Umiarkowanie mi się kojarzy z równowagą, harmonią, spokojem. Z kolei Sąd to przypływ sił, jakby narodzenie od nowa xD w połączeniu z Asem Buław to na pewno przypływ energii, wigoru i sił. Z tym Głupcem - może będę bardziej radosna, spontaniczna, żywiołowa :). Będę wdzięczna, jak ktoś spojrzy :serce1:

Posted (edited)

Będziesz ćwiczyć jogę, ale widzę tutaj powrót do czegoś lub taką formę ruchu o której myślałaś wcześniej wiele razy, ale nigdy jej nie rozpoczęłaś. Teraz jest taki czas, ze powrócisz do tego co już robiłaś lub zaczniesz to o czym myślałaś i to będzie bardzo Cię cieszyło. Znajdziesz w tym pasje. Widzę nowa formę ruchu. Warto poszukiwać siebie w różnych formach ...

Edited by zakretka23
Posted
W dniu 15.07.2019 o 20:11, Lianna napisał:

Wpływ do lipca- zweryfikowałam jakby co :)

Dalej ćwiczę, staram się minimum 5 razy w tygodniu :)

Jaki będzie wpływ jogi na moje zdrowie i samopoczucie do końca października.

Umiarkowanie   Sąd  As Buław  Głupiec

Umiarkowanie mi się kojarzy z równowagą, harmonią, spokojem. Z kolei Sąd to przypływ sił, jakby narodzenie od nowa xD w połączeniu z Asem Buław to na pewno przypływ energii, wigoru i sił. Z tym Głupcem - może będę bardziej radosna, spontaniczna, żywiołowa :). Będę wdzięczna, jak ktoś spojrzy :serce1:

Przypływ energii może jakieś modyfikacje albo nowe spontaniczne elementy tych ćwiczeń. 

Guest Lianna
Posted
W dniu 16.07.2019 o 21:53, zakretka23 napisał:

Będziesz ćwiczyć jogę, ale widzę tutaj powrót do czegoś lub taką formę ruchu o której myślałaś wcześniej wiele razy, ale nigdy jej nie rozpoczęłaś. Teraz jest taki czas, ze powrócisz do tego co już robiłaś lub zaczniesz to o czym myślałaś i to będzie bardzo Cię cieszyło. Znajdziesz w tym pasje. Widzę nowa formę ruchu. Warto poszukiwać siebie w różnych formach ...

Tak, to się zgadza. Wróciłam też do biegania, no na razie to jest truchtanie i też jazdy na rowerze, nie samą jogą człowiek żyje haha :)