Guest Lianna Posted July 15, 2019 Posted July 15, 2019 Wpływ do lipca- zweryfikowałam jakby co :) Dalej ćwiczę, staram się minimum 5 razy w tygodniu :) Jaki będzie wpływ jogi na moje zdrowie i samopoczucie do końca października. Umiarkowanie Sąd As Buław Głupiec Umiarkowanie mi się kojarzy z równowagą, harmonią, spokojem. Z kolei Sąd to przypływ sił, jakby narodzenie od nowa xD w połączeniu z Asem Buław to na pewno przypływ energii, wigoru i sił. Z tym Głupcem - może będę bardziej radosna, spontaniczna, żywiołowa :). Będę wdzięczna, jak ktoś spojrzy Quote
zakretka23 Posted July 16, 2019 Posted July 16, 2019 (edited) Będziesz ćwiczyć jogę, ale widzę tutaj powrót do czegoś lub taką formę ruchu o której myślałaś wcześniej wiele razy, ale nigdy jej nie rozpoczęłaś. Teraz jest taki czas, ze powrócisz do tego co już robiłaś lub zaczniesz to o czym myślałaś i to będzie bardzo Cię cieszyło. Znajdziesz w tym pasje. Widzę nowa formę ruchu. Warto poszukiwać siebie w różnych formach ... Edited July 16, 2019 by zakretka23 Quote
panna.marta Posted July 16, 2019 Posted July 16, 2019 W dniu 15.07.2019 o 20:11, Lianna napisał: Wpływ do lipca- zweryfikowałam jakby co Dalej ćwiczę, staram się minimum 5 razy w tygodniu Jaki będzie wpływ jogi na moje zdrowie i samopoczucie do końca października. Umiarkowanie Sąd As Buław Głupiec Umiarkowanie mi się kojarzy z równowagą, harmonią, spokojem. Z kolei Sąd to przypływ sił, jakby narodzenie od nowa xD w połączeniu z Asem Buław to na pewno przypływ energii, wigoru i sił. Z tym Głupcem - może będę bardziej radosna, spontaniczna, żywiołowa :). Będę wdzięczna, jak ktoś spojrzy Przypływ energii może jakieś modyfikacje albo nowe spontaniczne elementy tych ćwiczeń. Quote
Guest Lianna Posted July 21, 2019 Posted July 21, 2019 W dniu 16.07.2019 o 21:53, zakretka23 napisał: Będziesz ćwiczyć jogę, ale widzę tutaj powrót do czegoś lub taką formę ruchu o której myślałaś wcześniej wiele razy, ale nigdy jej nie rozpoczęłaś. Teraz jest taki czas, ze powrócisz do tego co już robiłaś lub zaczniesz to o czym myślałaś i to będzie bardzo Cię cieszyło. Znajdziesz w tym pasje. Widzę nowa formę ruchu. Warto poszukiwać siebie w różnych formach ... Tak, to się zgadza. Wróciłam też do biegania, no na razie to jest truchtanie i też jazdy na rowerze, nie samą jogą człowiek żyje haha :) Quote
Recommended Posts