Skocz do zawartości

Spotkanie

Gość anhana

Rekomendowane odpowiedzi

Gość anhana
Napisano (edytowane)

Aura początkowa (x1) 10 monet- no pospedzamy razem czas, może na powietrzu, na kartach jest para w ogrodzie

Jak mi się wydaje, że będzie/nadzieje,obawy etc (x1) 

Nadzieje: Sprawiedliwość- że sobie co nieco wyjaśnimy, albo że sytuacja się wyjaśni

Obawy: As kielichów- no nie wiem tu, raczej nie spodziewam się, że się zakocham ;p

Jak będzie dla mnie naprawdę (x1) Królowa Monet- korzystnie

Niespodziewane (x1) 9 monet- tu mi się skojarzyło że możemy pójść gdzieś w jakieś fancy miejsce, strasznie dużo monet 

Wynik (x3) Król monet 8 buław 3 buław- no generalnie może po tym spotkaniu pojawi się potencjał na coś wiecej, np na wspólny wyjazd 3 bulaw

Edytowane przez anhana
Gość Ava55
Napisano

rzeczywiście, dużo monet... tak stabilnie i w spokojnie

10monet to też może być w jakimś wnętrzu, mnie ta karta bliżej kojarzy się z wnętrzm niż na dworze - a może parę drzewek będzie w środku ?

Sprawiedliwość - jak piszesz nadzieja na wyklarowanie sytuacji, ale też na równe traktowanie się i utrzymanie swoich pozycji - co zapewne się Wam uda, bo jest Krolowa monet i Król monet - czyli równowaga, jedno nie góruje nad drugim ;

Sprawiedliwość tu jawi mi się też jako taka karta pokazująca asekurację - żeby nikt nie wyskoczył przed orkiestrę... tyle dostaniesz, ile sama/sam dasz

obawy - że poddacie się za bardzo nastrojowi chwili (As pucharów), może będziesz się pilnowała żeby nie wypić za dużo ;) żartuję

niespodziewanie - jedno z Was mile drugie zaskoczy (wyglądem, elkokwencją, zainteresowaniami - 9 monet) albo ... pojawi się na chwilkę ktoś atrakcyjny  w pobliżu

wynik - pan zrobi jakiś miły, a nieoczekiwany gest (8 buław) - całus, muśnięcie dłoni -nie wiem, ale będzie o czym myśleć do następnego spotkania :muza: 3 buław

wyglądacie oboje bardzo asekurancko nastawieni do tego spotkania :) ale Pan się wyłamie :ok:

Gość anhana
Napisano (edytowane)

Hmmm, to w sumie już jest któreś tam spotkanie, więc raczej się nie zaskoczymy "sobą" :p Ale trochę się poprztykaliśmy ostatnio, więc spodziewam się dystansu. Generalnie przyszło mi też do głowy, że może być trochę nudno.

Edytowane przez anhana
Gość Ava55
Napisano (edytowane)

zawsze można zaskoczyć ;)  a 9 monet to atrakcyjna osoba :ok:

w monetach może być nudno, ale wydaje mi się, że przynajmniej na koniec pan zadba o jakieś miłe wrażenie 

(8k+3k)

Edytowane przez Ava55
dopisek
  • 3 tygodnie później...
Gość anhana
Napisano
W dniu 15.07.2019 o 22:58, anhana napisał:

Aura początkowa (x1) 10 monet- no pospedzamy razem czas, może na powietrzu, na kartach jest para w ogrodzie - karta pokazała idealnie, w ogrodzie 

Jak mi się wydaje, że będzie/nadzieje,obawy etc (x1) 

Nadzieje: Sprawiedliwość- że sobie co nieco wyjaśnimy, albo że sytuacja się wyjaśni - no takie miałam też nadzieje, to znaczy wyjaśniliśmy sobie co nieco, ale w sumie to średnio to korzystne było chyba :p

Obawy: As kielichów- no nie wiem tu, raczej nie spodziewam się, że się zakocham ;p

Jak będzie dla mnie naprawdę (x1) Królowa Monet- korzystnie no tak, ale i nudno

Niespodziewane (x1) 9 monet- tu mi się skojarzyło że możemy pójść gdzieś w jakieś fancy miejsce, strasznie dużo monet - tu bardziej chyba negatyw tej karty, że niby wszystko fajnie, ale jednak zbyt wiele się nie zadziało

Wynik (x3) Król monet 8 buław 3 buław- no generalnie może po tym spotkaniu pojawi się potencjał na coś wiecej, np na wspólny wyjazd 3 bulaw- jakieś tam niby perspektywy się pojawiły, ale to póki co tylko perspektywy 

spotkanie się sporo opóźniło w czasie