Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Patrzcie, jakie fajne karty mi się wyciągnęły. Pytanie brzmiało czego ode mnie chce, że ciągle się odzywa i podtrzymuje kontakt.

5 buław + królowa mieczy (kochankowie) + eremita

Kochankowie wyciągnęli mi się jednocześnie z królową, która ich przykryła (kochankowie pod spodem). Wydało mi się z tego względu ciekawe, bo sugeruje imo niejako to co faktycznie może być pod spodem problemu. Do tego z 5 buławami, które sugerowałyby jakieś zmagania. No a Pustelnik to z kolei mimo wszystko jakieś wycofanie, które być może właśnie gmatwa obraz intencji.

A Wy jak interpetowalibyście taki układ? 

Gość Ava55
Napisano (edytowane)

chce się wypłakać w rękaw, bo  ma cieżkie życie (5 kij)  bo partnerka go nie rozumie (Q mieczy) i czepia sie go, on bierze pokutny worek ;) i czuje się taki samotny...

żartuję

Edytowane przez Ava55
  • Maestro
Napisano (edytowane)

Nie ten dział !!

Edytowane przez Inez2503
Napisano

Mt32,

Musisz do interpretacji rozkładów tarota przenieść wątek, to chętnie Ci to zinterpretujemy ;)

Napisano

Kurczę, dobra, jeszcze trochę te działy dla mnie nieczytelne. Poszukam gdzie to ;)

Napisano

OK, chyba mam. O tym mówicie? Interpretacje

Bo jeśli tak, to nie wiem, czy zgodnie z regulaminem mogę tam to wrzucić. Niby nie jest to nieweryfikowalne, bo myślę, że czas pokaże, ale nie jest to też weryfikowalne w taki prosty sposób. 

• 3 tygodnie później...
Napisano
W dniu 28.07.2019 o 23:14, mt32 napisał:

Patrzcie, jakie fajne karty mi się wyciągnęły. Pytanie brzmiało czego ode mnie chce, że ciągle się odzywa i podtrzymuje kontakt.

5 buław + królowa mieczy (kochankowie) + eremita

Kochankowie wyciągnęli mi się jednocześnie z królową, która ich przykryła (kochankowie pod spodem). Wydało mi się z tego względu ciekawe, bo sugeruje imo niejako to co faktycznie może być pod spodem problemu. Do tego z 5 buławami, które sugerowałyby jakieś zmagania. No a Pustelnik to z kolei mimo wszystko jakieś wycofanie, które być może właśnie gmatwa obraz intencji.

A Wy jak interpetowalibyście taki układ? 

Nie czytam nikogo interpretacji,ani Twojej ALE w moim odczuciu chce mieć z Tobą coś wspólnego na zasadzie wymiany poglądów.Jestws mądra kobieta,która jest mocno życiowo poraniona,doświadczona i mądra i pomimo tego chłodu,masz dużo do zaoferowania.Twoje oczytanie,elokwencja mogą mu imponować i wszelkie potyczki słowne są dla niego istotne..jesteś,albo jedna z dwóch kobiet,albo dajesz mu też dwojakie sygnały.