Agniik Napisano 29 Lipca 2019 Napisano 29 Lipca 2019 Bry.. Pisze tutaj bo w sumie nie wiem co mam myslec o tym, a caly dzien chodzi mi to po glowie. Moze wy bedziecie umieli mi sensownie to wytlumaczyc.. Juz pisze o co chodzi. Spalam sobie dzisiaj i wybudzil mnie czyjs glos. Slyszalam jak spokojnie wola mnie po imieniu i karze wstac. No to wstalam pewna, ze kogos zobacze. Ale nikogo w domu nie bylo.. Bylam sama. Zdziwilam sie jedynie i juz wstalam z lozka zaczynajac codzienna rutyne.. Jestem pewna, ze slyszalam ten glos. Dlatego sie obudzilam.. No ale.. Sama nie wiem. To dziwne.. To moglbyc sen? Tak realistyczny? Glos wydawal sie znajomy, meski. Ale nie umiem go przypisac do kogos. Cytuj
Gość Nice Napisano 5 Sierpnia 2019 Napisano 5 Sierpnia 2019 Agniik, Na moje - ale może odpisze ktoś jeszcze, bardziej znający się - to jest zwykle zjawisko, które występuję, kiedy znajdujesz się pomiędzy jawią a snem - człowiek ma wyostrzone uczucia i może słyszeć dziwne dźwięki, czuc, że pada lub leci - ja osobiście ciągle czuję, że padam przed zaśnięciem i słyszę muzykę :P ewentualnie, może to znaczyć - jeśli to jest znajomy głos - że intuicja próbuje Ci podpowiedzieć, że ta osoba o Tobie myśli, coś się dzieje w jej życiu i Cię potrzebuję. Spróbuj przypomnieć sobie czyj to jest głos i skontaktuj się z tą osobą Pozdrawiam Cię ciepło Cytuj
radek50 Napisano 3 Lutego Napisano 3 Lutego W dniu 29.07.2019 o 20:59, Agniik napisał: Spalam sobie dzisiaj i wybudzil mnie czyjs glos. Slyszalam jak spokojnie wola mnie po imieniu i karze wstac. No to wstalam pewna, ze kogos zobacze. Ale nikogo w domu nie bylo.. Bylam sama. Zdziwilam sie jedynie i juz wstalam z lozka zaczynajac codzienna rutyne.. Jestem pewna, ze slyszalam ten glos. Dlatego sie obudzilam.. No ale.. Sama nie wiem. To dziwne.. To moglbyc sen? Tak realistyczny? Glos wydawal sie znajomy, meski. Ale nie umiem go przypisac do kogos. Wygląda to na głos pochodzący z snu w fazie naszego wybudzania. W życiu zdarzyło mi się takie coś z kilkanaście razy, i najczęściej gdy chodziłem do pracy a była potrzeba wstać wcześniej by się jakoś do niej przygotować. Sen potrafi obudzić nas o odpowiedniej porze nie używając "głosu", ale z jakiegoś powodu używa czasem bardziej sugestywnych rozwiązań jak np. zawołanie po imieniu. Może z dwa razy zawołał do mnie głosem matki a reszty też nie mam do kogo przypisać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi