Guest Noa20 Posted August 1, 2019 Posted August 1, 2019 (edited) Zachciało mi się przygody w pokoju zagadek Ekipa trzech osób nas jest, ale zalezy mi na 4- tej konkretnej osobie, bo ma odpowiednią wiedzę ,propozycja złożona , zastanawia się Czy ta osoba przyjmie zaproszenie? 6 bulaw, rycerz denarów, kapłan Myślę, że tak ... Acz terrmin i godzinę będę musiała dostosować do tej osoby lub jakas siła wyzsza wpłynie na to, że ta osoba nie będzie mogła Edited August 1, 2019 by Noa20 Edit Quote
Guest anhana Posted August 1, 2019 Posted August 1, 2019 Myślę że tak, osiągniesz to co zamierzasz i ta osoba przyjdzie Quote
Guest Ava55 Posted August 2, 2019 Posted August 2, 2019 też myślę, że się zgodzi i w tym Papieżu obejmie "patronat" nad Waszą grupą, widać że ta osoba daje silne wsparcie - może tylko trzeba ją/jego będzie trochę pomęczyć żeby się zgodził ewentualnie w tym Rmonet może być, że ma jakieś zajęcia i musi to uporządkować, zeby móc iść Quote
Guest Lianna Posted August 2, 2019 Posted August 2, 2019 Uważam, że jak najbardziej. Może Rycerz Monet mówić, że nie tak szybko da Ci odpowiedź, ale karty wg mnie wszystkie na tak Quote
panna.marta Posted August 2, 2019 Posted August 2, 2019 Tak i ona wychodząc w tym papieżu bardzo Wam pomoże w sensie, że będzie takim wsparciem i przewodnikiem. Powodzenia! Quote
Guest Nice Posted August 2, 2019 Posted August 2, 2019 W dniu 1.08.2019 o 17:53, Sarah2020 napisał: Czy ta osoba przyjmie zaproszenie? 6 bulaw, rycerz denarów, kapłan Przyjmie i na pewno będzie chciała zagrać w tym bardzo ważną rolę - mieć z tej okazji zyski (rycerz monet), być liderem (5 buław, Kaplan) Quote
Moderator Arbogast Posted August 4, 2019 Moderator Posted August 4, 2019 W dniu 1.08.2019 o 17:53, Sarah2020 napisał: Czy ta osoba przyjmie zaproszenie? 6 bulaw, rycerz denarów, kapłan Tak, przyjmie, jest Kapłan który przyjmuje Quote
Raisa_ Posted August 11, 2019 Posted August 11, 2019 W dniu 1.08.2019 o 17:53, Sarah2020 napisał: Zachciało mi się przygody w pokoju zagadek Ekipa trzech osób nas jest, ale zalezy mi na 4- tej konkretnej osobie, bo ma odpowiednią wiedzę ,propozycja złożona , zastanawia się Czy ta osoba przyjmie zaproszenie? 6 bulaw, rycerz denarów, kapłan Myślę, że tak ... Acz terrmin i godzinę będę musiała dostosować do tej osoby lub jakas siła wyzsza wpłynie na to, że ta osoba nie będzie mogła Przyjmie,aczkolwiek trochę jej zejdzie na zastanawianie się ponieważ zarówno rycerz jak i kapłan nie należą do mistrzów podejmowania szybkich decyzji. Quote
Recommended Posts