Guest Noa20 Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 (edited) Ogolny rozkład na kilka miesięcy, tak z ciekawości co mnie czeka: Cesarz, królowa monet, 6 bulaw cesarz i 6 buław wygląda mi to na powrót kogos , kogo lubię i z kim czułam się dobrze ,lub w koncu ktos konkretny pojawi się w moim życiu. Nudzic się nie powinnam. Druga opcja : mocne skupienie na pracy , traktowanie jej z pasją, dzięki czemu wzmocnię swą pozycję Edited August 8, 2019 by Noa20 Quote
Guest Ava55 Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 (edited) karty bardzo pasują do Twojego opisu Cesarz wygląda bardzo konkretnie i w tej Królowej monet odzyskujesz przy nim spokój i równowagę, 6 kijów to może być tu zwyciestwo i zadowolenie z tego kontaktu EDIT : tak sobie jeszcze pomyślałam, ze nie stawiałaś na jakąś konkretną dziedzine życia ? bo być może chodzi o jakąś sytuację w pracy, gdzie będzie to wiązało się z finansami, jakaś podwyżka albo premia - niekoniecznie musi dotyczyć sfery uczuć.. Edited August 9, 2019 by Ava55 Quote
Raisa_ Posted August 10, 2019 Posted August 10, 2019 W dniu 8.08.2019 o 20:36, Sarah2020 napisał: Ogolny rozkład na kilka miesięcy, tak z ciekawości co mnie czeka: Cesarz, królowa monet, 6 bulaw cesarz i 6 buław wygląda mi to na powrót kogos , kogo lubię i z kim czułam się dobrze ,lub w koncu ktos konkretny pojawi się w moim życiu. Nudzic się nie powinnam. Druga opcja : mocne skupienie na pracy , traktowanie jej z pasją, dzięki czemu wzmocnię swą pozycję Buławy to często działania,jednak tu widzę nie pracę,a Cesarza kogoś ważnego dla siebie jakiś wyjazd z nim , randki.Powodzenia Quote
Guest Noa20 Posted August 10, 2019 Posted August 10, 2019 (edited) W dniu 8.08.2019 o 20:55, Ava55 napisał: EDIT : tak sobie jeszcze pomyślałam, ze nie stawiałaś na jakąś konkretną dziedzine życia ? bo być może chodzi o jakąś sytuację w pracy, gdzie będzie to wiązało się z finansami, jakaś podwyżka albo premia - niekoniecznie musi dotyczyć sfery uczuć.. Stawiałam bardzo ogólnie, ale chyba bardziej z naciskiem na sferę materialną żeby się ustawic po zmianach (rozwodzie) w życiu, w tym momencie uczucia są na drugim planie, po przeprowadzce będę o nich bardziej myśleć, ale ze przeprowadzka w trakcie to na uczucia do marca będę miala juz czas:) 20 minut temu, Sheina napisał: Buławy to często działania,jednak tu widzę nie pracę,a Cesarza kogoś ważnego dla siebie jakiś wyjazd z nim , randki.Powodzenia Bardzo możliwe, mam nadzieję, że nie tylko pracy to się tyczy:) Edited August 10, 2019 by Noa20 Quote
Guest Lianna Posted August 14, 2019 Posted August 14, 2019 Widać jakiś sukces zawodowy :) Królowa Monet jest dobrze osadzona w materii, widać Twoją radość, zadowolenie, sukces nawet. No nie jest wykluczone, że pojawi się jakiś Pan :) Quote
panna.marta Posted August 14, 2019 Posted August 14, 2019 W dniu 8.08.2019 o 20:36, Sarah2020 napisał: Ogolny rozkład na kilka miesięcy, tak z ciekawości co mnie czeka: Cesarz, królowa monet, 6 bulaw cesarz i 6 buław wygląda mi to na powrót kogos , kogo lubię i z kim czułam się dobrze ,lub w koncu ktos konkretny pojawi się w moim życiu. Nudzic się nie powinnam. Druga opcja : mocne skupienie na pracy , traktowanie jej z pasją, dzięki czemu wzmocnię swą pozycję Tak mi się skojarzyło z lepszą pozycją zawodową. Awans lub nowe dobre i satysfakcjonujące obowiązki może też jakaś podwyżka. Fajne te karty. Powodzenia. Quote
Recommended Posts