mieszankamysli Napisano 10 Sierpnia 2019 Napisano 10 Sierpnia 2019 (edytowane) Witam, jestem nowym użytkownikiem na tym forum i na pewno zostanę tutaj na dłużej gdyż już od bardzo dawna interesuję się ezoteryką, ale tutaj nie o tym.. Jestem impulsywną osobą i zapytałam się kart jak mogę sobie poradzić z tym problemem. Wyszła mi 3 mieczy i nie wiem jak mam to interpretować, a nie znalazłam na internecie informacji, które by mi dały konkretną odpowiedź. Kolejna sprawa to jak się pytam o pewną relacje w moim życiu to za każdym prawie razem mi wychodzi Koło Fortuny i nie wiem czego się spodziewać. Jeszcze do tego osoba o którą mi chodzi przestała dzwonić tak często jak kiedyś, a w zasadzie to w ogóle nie dzwoni. Zapytałam się kart o co chodzi i wyszły mi Kochankowie. Mamy tylko kontakt na czacie jak na razie. Znamy się od kilku lat i jesteśmy przyjaciółmi. Czuję coś do tej osoby, ale nie pokoi mnie fakt, że ona może tego nie odwzajemniać. Niepokoi mnie to, że się od siebie oddalamy, a przynajmniej tak mi się wydaje. Edytowane 10 Sierpnia 2019 przez mieszankamysli Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 10 Sierpnia 2019 Moderator Napisano 10 Sierpnia 2019 13 godzin temu, mieszankamysli napisał: Jestem impulsywną osobą i zapytałam się kart jak mogę sobie poradzić z tym problemem. Wyszła mi 3 mieczy i nie wiem jak mam to interpretować, a nie znalazłam na internecie informacji, które by mi dały konkretną odpowiedź. Wyciszyć się... 3 mieczy to sprawa rozumu, nie serca Jeśli ciągle wypada koło fortuny to zostaw sprawę losowi, bo na nią nie masz kompletnie żadnego wpływu... PS: Wątek chyba nie w tym dziale, w którym powinien być... Cytuj
Gość Ava55 Napisano 10 Sierpnia 2019 Napisano 10 Sierpnia 2019 ja się obawiam, że 3 mieczy oznacza tu, problem z możliwością wyciszenia się, że masz z tym kłopot, żeby nad tym zapanować i być może ranisz tym ludzi (co na myśłi, to na języku) -może karty też mówią: zanim coś zrobisz, pomyśl czy kogoś tym nie zranisz - i może to Cie niekiedy powstrzyma co do Koła i Kochanków, prawdopodobnie nie bardzo masz wpływu na to jakie decyzje podejmuje Twój znajomy, ewentualnie: Kochankowie mogą sugerować, że może on nie wie o Twoim stosunku do niego i być może czas podjąć decyzję czy by mu to jakoś dać do zrozumienia... (czyli zdecydować się odkryć karty) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi