Guest Lianna Posted August 16, 2019 Posted August 16, 2019 Jakie będzie moje zdrowie i samopoczucie we wrześniu? 10 Denarów Sąd Giermek Kielichów 10 Monet pewnie pokazuje moje leczenie i wydatki z tym związane ( hormony). W Sądzie widzę przypływ sił i odrodzenie wewnętrzne :). Giermek Kielichów - nie wiem, może jakieś przeziębienie, albo nadwrażliwość jak to u mnie :P Quote
panna.marta Posted August 16, 2019 Posted August 16, 2019 Uważam, że bardzo dobre. 10 denków wg mnie to takie maksymalne spełnienie może też uda Ci się coś osiągnąć lub wyleczyć w tym sądzie Quote
Guest Noa20 Posted August 16, 2019 Posted August 16, 2019 (edited) I zdrowie i samopoczucie będą dopisywać. Poczujesz się w pełni stabilnie , mozliwe, ze właśnie poprzez leczenie wrócisz do równowagi, giermek kielichow skojarzył mi się z dzieckiem, z gotowością na dziecko, lub/i poczujesz się duzo młodziej:) Dużo zdrówka i uśmiechu:) Edited August 16, 2019 by Noa20 Quote
Guest Lianna Posted October 8, 2019 Posted October 8, 2019 Weryfikacja ! Faktycznie odczuwam przypływ sił, jak to mówi karta Sądu, 10 Monet to pewnie wyszła moja wizyta u lekarki, z kolei Giermol Kielichów- nie wiem, może małe smuteczki? Zdrowie na plus w każdym razie ;). Dziękuję Wam ! Quote
Recommended Posts