Jump to content

Dobro do końca roku

Guest Noa20

Recommended Posts

Posted

Słońce, rydwan, śmierć + kochankowie

Co znaczą tu kochankowie: 6 denarów

Same AW wypadły więc coś bardzo istotnego się wydarzy. W słoncu i rydwanie widzę wielką przygodę, ktora wiele zmieni i dzięki ktorej zawrę z kims jakąś umowę (kochankowie/6den) lub ktoś za cos się odwdzięczy, lub ja.

Druga opcja to zmiana pracy (na tą chwilę nie zamierzam bo ją lubię) ale moze trafi się świetna oferta nie do odrzucenia? 

Posted

Ja w dalszym ciągu uważam, że może Ci się trafić bardzo dobra oferta pracy. Miej oczy szeroko otwarte. 

Życzę powodzenia:)

Guest Lianna
Posted

Mnie się kojarzy kilka rzeczy : jakieś fajne wyjazdy, zmiany duże w relacjach, albo związane właśnie z podpisaniem umowy. Równie dobrze 6 Monet obok Kochanków- dobra relacja :). W każdym razie dużo dobrego, czego też życzę :)

• 2 weeks later...
Posted

szkoda, że nie ciągnęłaś kart na konkretną dziedzinę, podobnie tutaj 

nie wiem, o jaką dziedzinę życia może tym razem chodzić - ale można powiedzieć bardziej ogólnie, że po dłuższym okresie prosperity (Słońce+Rydwan) zajdzie jakaś zmiana wokół Ciebie (Śmierć), która zmusi Cię do podjecia decyzji - być może to Ty komuś coś zaproponujesz w tych 6 monetach :

W dniu 16.08.2019 o 19:21, Sarah2020 napisał:

Słońce, rydwan, śmierć + kochankowie

Co znaczą tu kochankowie: 6 denarów

mieszkasz teraz sama w tym nowym domku ? może zamieszkasz jeszcze z kimś z rodziny/znajomych ? i troszkę skończy się sielanka w tym sensie, że trzeba będzie nieco liczyć się z tą druga osobą :)

możesz dopytać jak na Ciebie wpłyną te zmiany

ale równie dobrze te karty mogą dotyczyć pracy, jak np. pisze panna.marta