Jump to content

Wrzesień Panny Marty

panna.marta

Recommended Posts

Posted

Co mnie czeka we wrześniu

Miłość :

Smierć XIII, 10 monet, 6 bulaw i niestety dołożyłam 3 miecze

Samotność nic nowego nie będzie 

Praca:

Smierć XI, królowa bulaw, 10 kielichow 

Znowu śmierć może coś się zmieni co doda mi skrzydeł 

Zdrowie : świat XXI, wisielec XII, rycerz kielichow

Będę potrzebowała odpoczynku 

Niespodzianka : 2 monety, 4 mieczy, cesarzowa III

Nie wiem może gdzieś pojadę odpocząć 

Rada: 2 kielichy, 7 bulaw, rycerz kielichow

Nie zabiegać o nikogo niech faceci zabiegają o mnie. 

Posted

dwa razy Śmierć jest  - na każdą pozycję ciagnęłaś z całej talii od nowa, czy tak ?

Posted
18 minut temu, Ava55 napisał:

dwa razy Śmierć jest  - na każdą pozycję ciagnęłaś z całej talii od nowa, czy tak ?

Od nowa 

Posted

Eeee.. wcale nie tak źle... przy tych rozkładach interpretowałabym Śmierć w stylu: "a po nocy przychodzi dzień". Ta karta wypada na początku - coś więc umarło a coś nowego nadchodzi - i to pokazują kolejne karty. Ze stanu w karcie Śmierci wychodzisz, nie kończysz. Więc jakbyś na starcie zamykała drzwi do tego, co było. Z trudem. Powoli. Ale jednak.

W miłości to może być wyrachowanie - bo jednak 3 mieczy to górowanie rozumu nad emocją, zranioną, możesz więc patrzeć w tym zakresie pod kątem swoich korzyści (10 monet) - może powrót (6 buław) do czegoś / kogoś, gdzie było po prostu wygodnie (znów nawiązanie do 10 monet).

A w pracy - po okresie wypalenia albo coś Cię zapali do nowego działania - albo Królowa Buław (kogo z pracy widzisz w tej karcie?) A może Ty nią jesteś?

Niespodzianka: coś na zasadzie: już wiem, czego chcę, po okresie zwątpienia i znużenia. Takie odkrycie nowych sił.

• Thanks! 1
Posted
39 minut temu, panna.marta napisał:

Co mnie czeka we wrześniu

Miłość :

- jakaś zmiana będzie, przynajmniej na początek, poczujesz się bardziej komfortowo i spróbujesz zawalczyć, zadziałać - na razie bez odzewu z drugiej strony (3my)

Praca:

Smierć XIII, królowa bulaw, 10 kielichow 

- znów odmiana, staniesz się bardziej energiczna, a 10 kielichow to zadowolenie - zatem nie ma się czym martwić

Zdrowie :

świat XXI, wisielec XII, rycerz kielichow

- hmm, jakby przełożony wyjazd, ale odpoczyneknwyjdzie Ci na dobre

Niespodzianka :

2 monety, 4 mieczy, cesarzowa III

- tu widać  jakieś wahanie i odwlekanie decyzji, działania... a w tej Cesarzowej, może Cię ktoś odwiedzi

Rada:

2 kielichy, 7 bulaw, rycerz kielichow

- otworzyć się na.bliskie kontakty z kimś - może nawer pomimo.uwag otoczenia i wyjdzie z tego coś miłego  :)

Posted

Mogłam nie dokładać nic do miłości, to by nawet super karty były, ale mnie to zawsze korci i teraz mam xD

Posted (edited)
13 godzin temu, panna.marta napisał:

Miłość :

już, co prawda to opisałam -ale może popatrz na to tak, że zbierzesz sie w sobie do działania - a potem klapniesz...

w tych 3 mieczach takie trochę samoumartwianie się

wiedząc o tym, możesz spróbować zadziałać inaczej, nie poddawac się

w radzie jest 7 kijów, tutaj najpierw 6 kijów - czyli  może : nie poddawać się? może to tylko psychicznie sama troszkę się zdołujesz, dobijesz ?będziesz się powstrzymywać przed działaniem ?

(rada)2 puch, 7 kij., rycek puch - to ładne karty :yes:

pokazują, ile zależy od Ciebie samej

Edited by Ava55
Posted
W dniu 30.08.2019 o 09:42, Ava55 napisał:

już, co prawda to opisałam -ale może popatrz na to tak, że zbierzesz sie w sobie do działania - a potem klapniesz...

w tych 3 mieczach takie trochę samoumartwianie się

wiedząc o tym, możesz spróbować zadziałać inaczej, nie poddawac się

w radzie jest 7 kijów, tutaj najpierw 6 kijów - czyli  może : nie poddawać się? może to tylko psychicznie sama troszkę się zdołujesz, dobijesz ?będziesz się powstrzymywać przed działaniem ?

(rada)2 puch, 7 kij., rycek puch - to ładne karty :yes:

pokazują, ile zależy od Ciebie samej

U mnie działania ostatnio w kwestii miłości nie ma to może ktoś zadziała a potem wbije mi szpile :)

Posted (edited)

ale to na wrzesień :) liczy się dopiero od dziś :D 

a pierwsze karty to przemiana/Śmierć/ i 10 monet, więc może trzeba najpierw poczekać

faktem jest, ze nie ma w tych kartach na miłość żadnej karty dworskiej... czyli osoby jeszcze nie widać

w niespodziance jest Cesarzowa, a w radzie rycek kieli - więc może ktos  odkryje swoje karty i zobaczysz, że ktos Cię postrzega jako atrakcyjna kobietę, dużo bardziej atrakcyjną od siebie samego... a Ty tej osoby w ogóle nie dostrzegasz na razie

zobaczymy :) 

Edited by Ava55
Posted
W dniu 1.09.2019 o 08:05, Ava55 napisał:

ale to na wrzesień :) liczy się dopiero od dziś :D 

a pierwsze karty to przemiana/Śmierć/ i 10 monet, więc może trzeba najpierw poczekać

faktem jest, ze nie ma w tych kartach na miłość żadnej karty dworskiej... czyli osoby jeszcze nie widać

w niespodziance jest Cesarzowa, a w radzie rycek kieli - więc może ktos  odkryje swoje karty i zobaczysz, że ktos Cię postrzega jako atrakcyjna kobietę, dużo bardziej atrakcyjną od siebie samego... a Ty tej osoby w ogóle nie dostrzegasz na razie

zobaczymy :) 

Nono to zobaczymy dziękuję bardzo :D

• 4 weeks later...
Posted
W dniu 29.08.2019 o 20:19, panna.marta napisał:

Weryfikacja :

Miłość :

Stan singielski, ale wchodząc w numerologiczna 9 pogodzilam się z tym i w sumie póki co jest mi dobrze w tym

Praca:

Smierć XI, królowa bulaw, 10 kielichow 

Odeszła moja dobra koleżanka z pracy z którą współpracowalam przez 6 lat. 

Zdrowie : świat XXI, wisielec XII, rycerz kielichow

Hmm no zdrowie takie sobie dokuczal mi ból związany z układem moczowy i obecnością cewnika 

Niespodzianka : 2 monety, 4 mieczy, cesarzowa III

Może to że kupiłam sobie kilka rzeczy o których marzylam

Rada: 2 kielichy, 7 bulaw, rycerz kielichow

Może to że zdałam sobie sprawę, że powinnam porzucić uczucia, marzenia i nie przywiązywać się za bardzo do niczego 

Dziękuję wszystkim za interpretacje :)

Posted
5 minut temu, panna.marta napisał:

Odeszła moja dobra koleżanka z pracy z którą współpracowalam przez 6 lat. 

Przepraszam, że tak może głupio zapytam, ale w kontekście karty XIII Śmierć, to koleżanka odeszła w sensie, że z pracy, a nie z tego świata?

Posted (edited)
18 minut temu, aua napisał:

Przepraszam, że tak może głupio zapytam, ale w kontekście karty XIII Śmierć, to koleżanka odeszła w sensie, że z pracy, a nie z tego świata?

Taaak koleżanka z pracy złożyła wymowienie hehe 

Edited by panna.marta