NadziejaZoja Napisano 11 Września 2019 Napisano 11 Września 2019 Jakie ma cechy charakteu? As karo, 10 pik,9 kier inteligencja pewność siebie, konsekwentny,ciepły Jego wygląd? 9trefl, król karo,dama trefl Szatyn o niebieskich oczach? Czas kiedy go spotkam? 10 trefl Jesień? Miejsce gdzie go spotkam? Walet Kier Dom dziecka sala lekcyjna plac zabaw? 1 Cytuj
Sunrise009 Napisano 26 Września 2019 Napisano 26 Września 2019 Powiedziałabym tak: Cechy charakteru: Praktyczny i twardo stąpający po ziemi, ale jednocześnie ciepły i sympatyczny, pewny siebie, o "ostrym języku", bezkompromisowy. Wygląd: Wysoki, wyglądający dojrzale, brązowe oczy i włosy. Czas: Jesień Miejsce: Miejsce, gdzie przebywają młodzi ludzie, miejsce związane z nastolatkami, z dziećmi. 1 Cytuj
NadziejaZoja Napisano 26 Września 2019 Autor Napisano 26 Września 2019 To jednak trochę potrafiłam to zinterpretować. Czyli zobaczymy czy takiego spotkam,ale było by swietnie jakby taki był... 2 Cytuj
NadziejaZoja Napisano 27 Września 2019 Autor Napisano 27 Września 2019 18 godzin temu, Sunrise009 napisał: Powiedziałabym tak: Cechy charakteru: Praktyczny i twardo stąpający po ziemi, ale jednocześnie ciepły i sympatyczny, pewny siebie, o "ostrym języku", bezkompromisowy. Wygląd: Wysoki, wyglądający dojrzale, brązowe oczy i włosy. Czas: Jesień Miejsce: Miejsce, gdzie przebywają młodzi ludzie, miejsce związane z nastolatkami, z dziećmi. Ciekawą rzeczą jest to,że ja wyciągnełam te karty,a dostałam wróżbę od Willow i tam tez się taki człowiek z charakteru pojawia dodatkowo podobno w kółku mam takiego przeznaczonego z charakteru... Cytuj
Sunrise009 Napisano 27 Września 2019 Napisano 27 Września 2019 Widocznie zapisany Tobie jest własnie taki Trzymam kciuki Cytuj
NadziejaZoja Napisano 27 Września 2019 Autor Napisano 27 Września 2019 2 minuty temu, Sunrise009 napisał: Widocznie zapisany Tobie jest własnie taki Trzymam kciuki Podobno taki jest a zobaczymy co z tego wyjdzie..:) Chciałabym! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi