malamii13 Napisano 12 Września 2019 Napisano 12 Września 2019 Witam Jestem obecnie w takim momencie zycia, że chcę zmienić pracę. Zapytałam karty co byłoby dla mnie najlepsze, tzn jaka praca. Swoją przygodę z kartami dopiero właściwie zaczynam, więc osoby zaglądające proszę o wyrozumiałość Wyciągnełam 3 karty 6 kielichów 2 buław 2 kielichy z talii wypadł mi król kielichów Ja to widzę tak ... w tej szóstce kielichów to ja obecnie. Pracę mam, niby dobra ale ja już od dawna czuję, że to nie jest to. Siedzę sobie w tym bagienku, szczęśliwa nie jestem ale nic właściwie nie robię żeby to zmienić. 2 buław to moje ciągłę rozmyślania co mogłabym robić ale nie mogę się zdecydować. Chcę zmian ale nie wiem na co. 2 kielichy hmm i tutaj mam problem ... ja to widzę jako jakaś praca z ludzmi, taka indywidualna face to face. A ten król kielichów nie mam pojęcia. Będę bardzo wdzięczna za każdą odpowiedz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi