Jump to content

Rozkład urodzinowy na najbliższy rok

Amethiste

Recommended Posts

Posted

Rozkład podpatrzyłam od @panna.marta - i tu bardzo chcę podziękować za inspirację!

Gdzieś na forum wisi mój Solariusz na nadchodzący rok, ale sama w nim nie widziałam nic ciekawego, a karty coraz bardziej mnie kuszą. 

Ogólna Aura

7 monet, Paź Buław, 3 buław

3 buław daje dość świeży start, uczenie się, podróże - przy mozolnym postępie od 7 monet. Dalej będę z uporem maniaka znosiła moją ukochaną uczelnię. Paź dorzuca tu swoją energię, bardzo spójnie to wygląda - nauka, upór, wytrwałość. Widać będę ją znosiła niczym czołg! 

Zmiany w tym roku:

7 mieczy, 8 monet, Królowa Mieczy

Moje ukochane 7 mieczy... Raczej zwiastuje mi weryfikację jakichś decyzji, zmianę opinii... i jeszcze więcej pracy od 8 monet. Mam wrażenie, że Królowa Mieczy to ma być efekt tych zmian.

Miłość:

Król Buław, Paź Monet, 2 buław

No chłop! I to starszy, jakieś oparcie, jakiś taki porządny. Razem z tym w komplecie ciekawość i nauka - kretyna nie muszę się obawiać :D Potrzeba wsparcia - i otrzymanie tego wsparcia. W sumie niby widać działanie, energię początku, ale ja mam wrażenie, że ona dalej będzie się gromadziła, jak dotychczas.

Praca/uczelnia:

Słońce, Sprawiedliwość, Mag

Nie no, elegancko :D Powodzenie, energia, ale i równowaga, ułożenie. Mniejsza szansa, że będę miała chęć rzucić wszystko i wyjechać w Bieszczady.

Zdrowie:

Arcykapłan, Koło Fortuny, Król Monet

No i tyle z tego dobrego... Koło Fortuny wybitnie mnie nie cieszy, rypnie się coś jak nic. Arcykapłan - widzę tu lekarza, raczej lepszego niż gorszego, Król Monet - przynajmniej nie będę z tym sama. 

Ważne wydarzenia:

5 monet, Umiarkowanie, Paź Kielichów

Biedy od 5 monet to ja nie przewiduję - ale mówi ona też o wsparciu i wychodzeniu z tarapatów. Znowu, czyli coś jest na rzeczy. I to wsparcie raczej takie typu partner, ktoś trochę z boku, ale co zawsze jest. I skoro jest i Umiarkowanie, to te tarapaty opuszczę skutecznie. 

Tak w ogóle, to mam wrażenie, że cały czas wypadają mi te same karty, co wygląda dziwnie momentami. Widać, że ktoś koło mnie stoi, jakoś nade mną czuwa - choć pewnie mnie dobrze klnie pod nosem i zastanawia się, jak to jest możliwe, że ja jeszcze egzystuję.