panna.marta Posted September 13, 2019 Posted September 13, 2019 Jak będzie wyglądała kwestia mojego zdrowia do: Ogólnie do końca roku: 8 kielichow, 3 mieczy, 9 kielichow Może jakieś infekcje w obrębie układu oddechowego Końca września : 10 kielichow, świat XXI, 7 kielichow Ogólnie dobre widać tylko moje obawy dotyczące zdrowia. Październik : 2 buławy Stany zapalne narządów parzystych Listopad : 10 bulaw Zmęczenie może ból pleców Grudzień : Pustelnik IX Apatia, samotność może dołki Quote
Guest Lianna Posted September 13, 2019 Posted September 13, 2019 Ogólnie do końca roku: 8 kielichow, 3 mieczy, 9 kielichow Mnie się kojarzy jakby ból po rozstaniu z kimś? Dasz jednak radę Końca września : 10 kielichow, świat XXI, 7 kielichow Tu ok, choć uważałabym na używki :) Październik : 2 buławy Uwaga na jakieś skaleczenia Listopad : 10 bulaw Będziesz przemęczona. Grudzień : Pustelnik IX Może być apatia, albo coś z układem pokarmowym. Zdrowia życzę :) Quote
Guest Noa20 Posted September 13, 2019 Posted September 13, 2019 1 godzinę temu, panna.marta napisał: Jak będzie wyglądała kwestia mojego zdrowia do: Ogólnie do końca roku: 8 kielichow, 3 mieczy, 9 kielichow Mnie się skojarzyło, że czegoś się pozbędziesz, jakieś cięcie- miałaś mieć jakiś zabieg chyba ? Lub może chodzi o włosy....3 mieczy to też akceptacja jak nie ma wyboru, ale ogólnie będzie dobrze, finalnie będziesz się czuć dobrze Końca września : 10 kielichow, świat XXI, 7 kielichow ogólnie będzie bardzo dobrze, odetchniesz, poczujesz się stabilnie, ale zwróć uwagę by nie nadużywać leków/suplementów Październik : 2 buławy Nie wiem jak tę kartę przypiąć do zdrowia Listopad : 10 bulaw Przeciązenie, zmęczenie- może przez ciężką pogodę Grudzień : Pustelnik IX Zdrowie ok, tylko aura zimowa, samotność może trochę doskwierać, moze też nabędziesz jakiegoś doświadczenia Quote
panna.marta Posted September 13, 2019 Author Posted September 13, 2019 2 godziny temu, Sarah2020 napisał: Dziękuję bardzo. Tak jestem świeżo po operacji. Włosy też wczoraj obcielam. Gdyby to było odcięcie od obecnych problemów, to byłoby cudownie. Quote
Guest Lianna Posted September 14, 2019 Posted September 14, 2019 Panno Marto, wyżej pisałam, zaraz po Tobie :P Quote
panna.marta Posted September 14, 2019 Author Posted September 14, 2019 33 minuty temu, Lianna napisał: Panno Marto, wyżej pisałam, zaraz po Tobie :P A no rzeczywiście dziękuję :* Quote
Recommended Posts