panna.marta Napisano 13 Września 2019 Napisano 13 Września 2019 Jak będzie wyglądała kwestia mojego zdrowia do: Ogólnie do końca roku: 8 kielichow, 3 mieczy, 9 kielichow Może jakieś infekcje w obrębie układu oddechowego Końca września : 10 kielichow, świat XXI, 7 kielichow Ogólnie dobre widać tylko moje obawy dotyczące zdrowia. Październik : 2 buławy Stany zapalne narządów parzystych Listopad : 10 bulaw Zmęczenie może ból pleców Grudzień : Pustelnik IX Apatia, samotność może dołki Cytuj
Gość Lianna Napisano 13 Września 2019 Napisano 13 Września 2019 Ogólnie do końca roku: 8 kielichow, 3 mieczy, 9 kielichow Mnie się kojarzy jakby ból po rozstaniu z kimś? Dasz jednak radę Końca września : 10 kielichow, świat XXI, 7 kielichow Tu ok, choć uważałabym na używki :) Październik : 2 buławy Uwaga na jakieś skaleczenia Listopad : 10 bulaw Będziesz przemęczona. Grudzień : Pustelnik IX Może być apatia, albo coś z układem pokarmowym. Zdrowia życzę :) Cytuj
Gość Noa20 Napisano 13 Września 2019 Napisano 13 Września 2019 1 godzinę temu, panna.marta napisał: Jak będzie wyglądała kwestia mojego zdrowia do: Ogólnie do końca roku: 8 kielichow, 3 mieczy, 9 kielichow Mnie się skojarzyło, że czegoś się pozbędziesz, jakieś cięcie- miałaś mieć jakiś zabieg chyba ? Lub może chodzi o włosy....3 mieczy to też akceptacja jak nie ma wyboru, ale ogólnie będzie dobrze, finalnie będziesz się czuć dobrze Końca września : 10 kielichow, świat XXI, 7 kielichow ogólnie będzie bardzo dobrze, odetchniesz, poczujesz się stabilnie, ale zwróć uwagę by nie nadużywać leków/suplementów Październik : 2 buławy Nie wiem jak tę kartę przypiąć do zdrowia Listopad : 10 bulaw Przeciązenie, zmęczenie- może przez ciężką pogodę Grudzień : Pustelnik IX Zdrowie ok, tylko aura zimowa, samotność może trochę doskwierać, moze też nabędziesz jakiegoś doświadczenia Cytuj
panna.marta Napisano 13 Września 2019 Autor Napisano 13 Września 2019 2 godziny temu, Sarah2020 napisał: Dziękuję bardzo. Tak jestem świeżo po operacji. Włosy też wczoraj obcielam. Gdyby to było odcięcie od obecnych problemów, to byłoby cudownie. Cytuj
Gość Lianna Napisano 14 Września 2019 Napisano 14 Września 2019 Panno Marto, wyżej pisałam, zaraz po Tobie :P Cytuj
panna.marta Napisano 14 Września 2019 Autor Napisano 14 Września 2019 33 minuty temu, Lianna napisał: Panno Marto, wyżej pisałam, zaraz po Tobie :P A no rzeczywiście dziękuję :* Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi