Skocz do zawartości

Zdrowie za Panną Martą

Gość Lianna

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Stan zdrowia ogólnie do końca roku:

9 Kielichów Głupiec Umiarkowanie - chyba w miarę ok, wygląda na dobre samopoczucie, może przypływ energii w Głupcu i upragniony spokój wraz z równowagą emocjonalną :)

Październik

3 Kielichy Sąd Moc - Podobno że 3 Kielichy to hormony, może obok Sądu to ich względne wyrównanie. Moc to więcej energii, dobra kondycja, więcej sił :)

Listopad

3 Kielichy 6 Kielichów Głupiec  Też chyba powinno być ok, choć 6 Kielichów to jakieś mogą podobno być typowo dziecięce choroby.

Grudzień

9 Kielichów Sąd Giermek Kielichów - chyba też jako tako :P coś dużo tych kielichów:P 9 Kieli mi dobry humor pokazuje, Sąd przypływ sił, odrodzenie, często mi ostatnio ta karta wypada na zdrowie:) W Giermku może jakieś przeziębienie.

Napisano
48 minut temu, Lianna napisał:

Stan zdrowia ogólnie do końca roku:

9 Kielichów Głupiec Umiarkowanie - moim zdaniem bardzo dobre. Stabilnie bez zmartwień. 

Październik

3 Kielichy Sąd Moc - wydaje mi się, że uda Ci się opanować sprawy związane z hormonami lub narzadami rodnymi. 

Listopad

3 Kielichy 6 Kielichów Głupiec 

Karty domu i dzieciństwa może uważaj na choroby wieku dziecięcego lub na chore dzieciaki 

Grudzień

9 Kielichów Sąd Giermek Kielichów - myślę, że dobre może będziesz troszkę bardziej wrażliwa niż na codzień. 

Zajrzysz do mnie? 

Napisano (edytowane)

Lianna co rozkład to ja brzdąca widzę D:

Czy nie starasz się o dziecko? Lub nie masz dziecka, ktore mogło by się w kartach zaznaczać?

Twoje zdrowie będzie wyśmienite, nie ma tu nic niepokojącego, może trochę kichania w jesień/zima -pikuś.

Humor i radość wewnętrzna będzie Ci dopisywać, taka beztroska, spokój też, fajne karty:)

Edytowane przez Noa20
Napisano
28 minut temu, Sarah2020 napisał:

Lianna co rozkład to ja brzdąca widzę D:

Czy nie starasz się o dziecko? Lub nie masz dziecka, ktore mogło by się w kartach zaznaczać?

Twoje zdrowie będzie wyśmienite, nie ma tu nic niepokojącego, może trochę kichania w jesień/zima -pikuś.

Humor i radość wewnętrzna będzie Ci dopisywać, taka beztroska, spokój też, fajne karty:)

Haha, taaa w każdym rozkładzie baby, a tu lipka XD Staramy się, ale łatwo nie jest. Mam rozwalone hormony, stąd trudności. No ale jestem w 6 roku osobistym, więc może coś bydzie :D