Gość Lianna Napisano 14 Września 2019 Napisano 14 Września 2019 Stan zdrowia ogólnie do końca roku: 9 Kielichów Głupiec Umiarkowanie - chyba w miarę ok, wygląda na dobre samopoczucie, może przypływ energii w Głupcu i upragniony spokój wraz z równowagą emocjonalną Październik 3 Kielichy Sąd Moc - Podobno że 3 Kielichy to hormony, może obok Sądu to ich względne wyrównanie. Moc to więcej energii, dobra kondycja, więcej sił :) Listopad 3 Kielichy 6 Kielichów Głupiec Też chyba powinno być ok, choć 6 Kielichów to jakieś mogą podobno być typowo dziecięce choroby. Grudzień 9 Kielichów Sąd Giermek Kielichów - chyba też jako tako :P coś dużo tych kielichów:P 9 Kieli mi dobry humor pokazuje, Sąd przypływ sił, odrodzenie, często mi ostatnio ta karta wypada na zdrowie:) W Giermku może jakieś przeziębienie. Cytuj
panna.marta Napisano 14 Września 2019 Napisano 14 Września 2019 48 minut temu, Lianna napisał: Stan zdrowia ogólnie do końca roku: 9 Kielichów Głupiec Umiarkowanie - moim zdaniem bardzo dobre. Stabilnie bez zmartwień. Październik 3 Kielichy Sąd Moc - wydaje mi się, że uda Ci się opanować sprawy związane z hormonami lub narzadami rodnymi. Listopad 3 Kielichy 6 Kielichów Głupiec Karty domu i dzieciństwa może uważaj na choroby wieku dziecięcego lub na chore dzieciaki Grudzień 9 Kielichów Sąd Giermek Kielichów - myślę, że dobre może będziesz troszkę bardziej wrażliwa niż na codzień. Zajrzysz do mnie? Cytuj
Gość Noa20 Napisano 14 Września 2019 Napisano 14 Września 2019 (edytowane) Lianna co rozkład to ja brzdąca widzę D: Czy nie starasz się o dziecko? Lub nie masz dziecka, ktore mogło by się w kartach zaznaczać? Twoje zdrowie będzie wyśmienite, nie ma tu nic niepokojącego, może trochę kichania w jesień/zima -pikuś. Humor i radość wewnętrzna będzie Ci dopisywać, taka beztroska, spokój też, fajne karty:) Edytowane 14 Września 2019 przez Noa20 Cytuj
Gość Lianna Napisano 14 Września 2019 Napisano 14 Września 2019 28 minut temu, Sarah2020 napisał: Lianna co rozkład to ja brzdąca widzę D: Czy nie starasz się o dziecko? Lub nie masz dziecka, ktore mogło by się w kartach zaznaczać? Twoje zdrowie będzie wyśmienite, nie ma tu nic niepokojącego, może trochę kichania w jesień/zima -pikuś. Humor i radość wewnętrzna będzie Ci dopisywać, taka beztroska, spokój też, fajne karty:) Haha, taaa w każdym rozkładzie baby, a tu lipka XD Staramy się, ale łatwo nie jest. Mam rozwalone hormony, stąd trudności. No ale jestem w 6 roku osobistym, więc może coś bydzie :D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi