panna.marta Posted September 14, 2019 Posted September 14, 2019 Którą Panią wybrać? Pani Karolina : 2 monety, 4 kielichy, as monet dolozone wisielec XII Pani Agnieszka : Cesarz IV, 10 monet, rycerz mieczy dolozone 5 mieczy No i gdybym nie dołożyła kart były by lepsze z tych dwóch to chyba bardziej efektywna byłaby Pani Agnieszka. Proszę o pomoc. Quote
Guest Lianna Posted September 14, 2019 Posted September 14, 2019 Pani Karolina- choć to dłużej może potrwać, ale i p. Agnieszki nie podobają mi się Rycerz Mieczy i 5 Mieczy. Quote
panna.marta Posted September 15, 2019 Author Posted September 15, 2019 16 godzin temu, Lianna napisał: Pani Karolina- choć to dłużej może potrwać, ale i p. Agnieszki nie podobają mi się Rycerz Mieczy i 5 Mieczy. Dziękuję jestem do niej właśnie zapisana. Ciężej u niej o termin, ale jeszcze się waham mało dynamiczne te karty 4 kielichy i wisielec... Quote
zakretka23 Posted September 17, 2019 Posted September 17, 2019 Pani Karolina jest bardziej delikatna i mimo, ze potrwa to dłużej to wskazałabym na nią. Pan chyba zbiera kasę na dom, i robi to bardziej inwazyjnie. Quote
panna.marta Posted October 23, 2019 Author Posted October 23, 2019 Mogę trochę zweryfikować byłam zapisana do pani Karoliny, ale niestety ma odwołane wizyty i nie na jej w grafiku. Jestem zmuszona z niej zrezygnować 1 Quote
zakretka23 Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 Wiadomo skąd Wisielec ...na nią trzeba poczekać dłuższy czas 1 Quote
Recommended Posts