84justi Napisano 16 Września 2019 Napisano 16 Września 2019 Dlaczego ostatnio rzadziej sie widujemy ? (dazy rzadziej do spotkan) 1:1? rozklad: 3 mieczy 9 Kielichow Kapłanka czyli jest niby ok, ale mowic otwarcie co mnie przytlacza/drazni w relacji (Kaplanka)?? Cytuj
Gość Ava55 Napisano 16 Września 2019 Napisano 16 Września 2019 albo jest ktoś jeszcze albo ewentualnie jesteś np. zbyt wylewna, egzaltowana, ekspansywna - coś w tym stylu... te 9 pucharów może w Kapłance on czuje się sterowany przez Ciebie Cytuj
84justi Napisano 16 Września 2019 Autor Napisano 16 Września 2019 z kims jeszcze raczej nie,ale to drugie hm moze on sie czuje...nie wiem Cytuj
Gość Noa20 Napisano 16 Września 2019 Napisano 16 Września 2019 Opcja 1. Chce poczuć się niezależniej, może czymś go zraniłaś lub masz zbyt duży wpływ na niego w jakichś kwestiach 2. Zgodzę się z Avą , że może ktoś inny jest- 3 mieczy, z kim jest mu dobrze-9 kielichow, i kogo ukrywa-kapłanka 3.może wpływ mieć na niego inna kobieta (matka, babcia) Cytuj
84justi Napisano 16 Września 2019 Autor Napisano 16 Września 2019 13 minut temu, Sarah2020 napisał: Opcja 1. Chce poczuć się niezależniej, może czymś go zraniłaś lub masz zbyt duży wpływ na niego w jakichś kwestiach 2. Zgodzę się z Avą , że może ktoś inny jest- 3 mieczy, z kim jest mu dobrze-9 kielichow, i kogo ukrywa-kapłanka 3.może wpływ mieć na niego inna kobieta (matka, babcia) 3. a ktos tez poza matka, babcia moze byc w ogole jakakolwiek kobieta, np z rodziny tez? Cytuj
Mesi Napisano 16 Września 2019 Napisano 16 Września 2019 Jest inna kobieta, o której nie wiesz, przy której z kolei bardzo dobrze się czuje. Cytuj
84justi Napisano 16 Września 2019 Autor Napisano 16 Września 2019 a użyłam rozkładu ogólnego: https://www.abrahadabra.pl/tarot-online/rozklad-ogolny/ czyli to było to jest to będzie.. Cytuj
zakretka23 Napisano 17 Września 2019 Napisano 17 Września 2019 Przeszłość - 3 miecze poczuł się zraniony, albo cierpiał po wcześniejszej relacji. Nie był wobec tego gotowy na nowa relacje. Teraz - 9 pucharów - jemu jest dobrze samemu, korzysta z tego stanu Przyszłość - pojawia się inna kobieta, lub jakaś tajemnica wychodzi na jaw 1 1 Cytuj
panna.marta Napisano 19 Września 2019 Napisano 19 Września 2019 Jak dla mnie to jest osobą, która z powodów osobistych sama się wycofała. Jakby po zrobieniu rachunku sumienia wolała być sama... 1 Cytuj
84justi Napisano 23 Września 2019 Autor Napisano 23 Września 2019 update: jest teraz lepiej,po pewnych rozmowach i moich zachowaniach, ze sie odsuwam tez, nie reaguje tak na przytulenie widze zmiane,no,ale bede obserwowac mial tez stres ostatnio, praca itd.. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi