Skocz do zawartości

Na miłość, na relacje

zakretka23

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak w temacie. 

Tło - Koło Fortuny 7 pucharów - zawirowania, które powodowały ze udzielam się na temat pewnej relacji, mężczyzny który usiłował być w moim życia ale chyba nie do po ca jakby to ja oczekiwała. Mistrz w budowaniu iluzji 

Przeszłość - 4 monety - moje zamknięcie się na nowych mężczyzn, relacje, skupienie się na pracy 

Przeszkoda - 5 buław - konflikt wewnętrzny, chce nie chce, za dużo tez kręciło się nie odpowiednich osób, co skutecznie mnie zniechęcało 

Rada - as mieczy 9 buław 6 mieczy - podjąć decyzje, asertywnie jej bronić i ukierunkować się na nowy cel ...lub iść droga która się jeszcze nie szło nowe podejście 

Co nie uniknione - Śmierć Głupiec -

wewnętrzna zmiana, która jest zapowiedzią nowego początkiem. Najpierw zmiana później pojawia się nowa osoba. 

Wynik - 4 buław 2 puchary Cesarz - jeśli będę trzymać się postanowień mam szanse na poważna relacje z dojrzałym mężczyzna. 

Napisano
26 minut temu, zakretka23 napisał:

Jak w temacie. 

Tło - Koło Fortuny 7 pucharów - 7 pucharów i w ogóle 7 są kartą marzycieli i oderwania od rzeczywistości może po prostu Twoje oczekiwania gdzieś się wymijaly z tym co b

Przeszłość - 4 monety - moje zamknięcie się na nowych mężczyzn

Przeszkoda - 5 buław - konflikt wewnętrzny, gwałtowne reakcje i decyzje 

Rada - as mieczy 9 buław 6 mieczy - musisz sobie wszystko od nowa dokładnie przemyśleć co Ci przeszkadza a czego oczekujesz. Porzuc to co nie potrzebne i wyciągnij z tego lekcje 

Co nie uniknione - Śmierć Głupiec -

Głupiec to coś nowego, ale nie pewnego za pewne jeszcze pojawia się niezobowiazujace relacje 

Wynik - 4 buław 2 puchary Cesarz - trzeba wypłynąć na nowe porzucić stare schematy i otworzyć się na ludzi jest szansa na relacje z kimś starszym, przedsiębiorczym może stanowczym

• Super 1
Napisano

1. Lub wszystko co się dzieje teraz, prowadzi Ciebie do jakiegoś zauroczenia, lub ogólnie zaznacza się łańcuch takich różnych zauroczen, które wpływają na obecny stan rzeczy

2. Przeszłość - lub się trzymalas jakieś relacji, która była dla Ciebie bardzo ważna, i nie chciałaś jej puścić. Mówię to w nawiązaniu też do pytania z radą :)

3. Przeszkodą - może masz sporo kandydatów, którzy o Tobie walczą :P Tez może zbyt walczące, energiczne podejście do sprawy.

4. Rada: wycofać się z tej relacji/rzeczy, których się tak mocno trzymasz, i które Cię blokują (nawiązanie do pytania o przeszłości). Otworzyć się na nowe, ruszyć do nowego -, 6 mieczy;

5. Co nieuniknione - chciałaś by czy nie - to minie, zginie, i rozpocznie się nowe życie z nową Tobą ;)

Wynik: jak oczyszczysz siebie od tych spraw, które powinny umrzeć ;) Pojawi się szansa na związek z tym Cesarzem - już sporo razy pojawiał się w Twoich rozkładach :)

Powodzenia ;)

Napisano

Willow bardzo trafne oprócz tego, ze się zauroczam. Raczej jestem osoba, która zaurocza się raz na dziesięć lat.