Gość Lianna Napisano 10 Października 2019 Napisano 10 Października 2019 Odkryłam nową mantrę :) Jak wpłynie na moje zdrowie i samopoczucie? As Buław Królowa Denarów 4 Mieczy Królowa Buław ciekawe karty, z jednej strony jakby przypływ sił, energii, witalności, z drugiej widać też spokój i stabilność, spokój w Królowej Denarów i 4 Mieczy. Może wreszcie jakaś równowaga energetyczna? :) Będę mega wdzięczna za spojrzenie Cytuj
Gość Ava55 Napisano 10 Października 2019 Napisano 10 Października 2019 (edytowane) powiedziałabym, że ta mantra da Ci dobre uziemienie, a potem... wiesz - widzę taki obrazek : As kijów robi w ziemi dołek, Krolowa monet - to piękne ziarno potem musi trochę poleżec (odczekać na transformację), nabrać z tej ziemi energii w 4 mieczach i wystrzeli w Królowej buław -piękny kwiat Edytowane 10 Października 2019 przez Ava55 Cytuj
Gość Lianna Napisano 10 Października 2019 Napisano 10 Października 2019 Dziękuję bardzo ! Póki co - odczuwam radość i spokój, gdy ją śpiewam :) Jest to mantra ochronna przez negatywnymi energiami, fajnie oczyszcza, daje też siłę i pewność siebie :) Cytuj
Gość Ava55 Napisano 10 Października 2019 Napisano 10 Października 2019 super - ja myśle, że te 4 mieczy to jest czas na przemianę (głównie energetyczną, ale i emocjonalną) - wszystko wymaga odrobiny czasu miłego mantrowania Cytuj
Gość Nice Napisano 17 Października 2019 Napisano 17 Października 2019 Nadmiar energii w Asie buław znajdzie dla siebie dobry użytek (Królowa Monet), jakoś wejdzie do Twojego wnętrza i lekko Cię ustabilizuje w 4 mieczy - jak by ten pożar zamiast spalić się oświeci i da Ci lekkie ciepło A po jakimś czasie nada Ci sił, charyzmy, wyrazistości jakos tak to widzę Cytuj
Gość Lianna Napisano 29 Października 2019 Napisano 29 Października 2019 Śpiewam codziennie przez trzy tygodnie. I tak to wygląda, że z jednej strony jestem zdecydowanie bardzie wyciszona, spokojna w środku. Zdarza się nadal, że poniosą nerwy- patrz tu na forum w niedzielę :P ale rzadziej ma to miejsce, niż wcześniej. Z drugiej strony mam więcej tej energii, także chce mi się biegać, grabić liście itd. Łapię chyba wreszcie taką równowagę wewnętrzną ;). Polecam naprawdę mantry ! Nie zaszkodzą na bank, a pomóc mogą wiele :) Cytuj
panna.marta Napisano 31 Października 2019 Napisano 31 Października 2019 W dniu 10.10.2019 o 15:02, Lianna napisał: Odkryłam nową mantrę Jak wpłynie na moje zdrowie i samopoczucie? As Buław Królowa Denarów 4 Mieczy Królowa Buław ciekawe karty, z jednej strony jakby przypływ sił, energii, witalności, z drugiej widać też spokój i stabilność, spokój w Królowej Denarów i 4 Mieczy. Może wreszcie jakaś równowaga energetyczna? Będę mega wdzięczna za spojrzenie Na początku nabierzesz siły i energii potem możesz z tego zrezygnować lub ćwiczyć mniej Cytuj
Gość Lianna Napisano 7 Grudnia 2019 Napisano 7 Grudnia 2019 Weryfikacja ! To jedna z moich ulubionych mantr :) Na pewno mnie wycisza, pewnie stąd 4 Mieczy i daje taką równowagę emocjonalną - Królowa Denarów. Bardziej jestem racjonalna i spokojna. Z drugiej strony powoduje też, że mam więcej energii, dlatego As Buław i dalej Królowa Buław :) Dzięki za pomoc! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi