Skocz do zawartości

Uroki Listopada

Gość Nice

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Używałam Tarota online, bo nie mam w domu chwili, żeby sięgnąć po swoje talii...

Główne zdarzenia: Wisielec + paź mieczy + Rycerz Kielichów

Odzyje jeden stary kontakt, chyba, już w tym miesiącu zaczęłam rozmawiać z bardzo dawnym znajomym po dłuższej przerwie: żadnych romansów, on mimo tego, że jest Wodnikiem wychodził mi kiedyś właśnie w kielichowym. A może i ogólnie wskazuje na moje dystansowanie od rozmów i ludzi.

Co dobrego: 7 kielichow + Pustelnik + Umiarkowanie

Takie wyciszenie i chowanie się w swoim wewnętrznym świecie, w swojej wyobraźni. Spokojnie, nudnie, samotnie, ale najważniejsze, że spokojnie :)

Na co zwrócić uwagę: Koło + 4 monet + Umiarkowanie

Też widzę w tym zwolnienie tempu zycia, może większą stabilizację psychiczną, twardsze stanie na ziemi. Jako że muszę zwrócić na to uwagę - może chodzi o docenianie małych rzeczy, które mam (4 monet) w zasięgu ręki i trzymanie się ich?

Będę wdzięczna bardzo za spojrzenie! :bukiet::thanks:

Edytowane przez Nice
Napisano
5 godzin temu, Willow napisał:

Wisielec + paź mieczy + Rycerz Kielichów

Myślę,  że na pewno czeka Cię jakiś przymusowy urlop (Wisielec). Poza tym faktycznie może to być kontakt z jakimś mężczyzną ale to paź mieczy mówi mi o tym, że konwersacja nie będzie wykraczała poza jakieś ramy, będą to wiadomości stricte ogólnikowe bez fajerwerków romantycznych

Napisano

Nie oczekuje żadnych fajerwerków wiadomosciowych, jestem zamężna :)

Ale utrzymuje kontakt z ludźmi, taki koleżeński.

Napisano

Myślę, że nic takiego konkretnie dobrego się nie wydarzy, to znaczy źle nie będzie ale też bez szału. 

Napisano

Zwrócić uwagę na finanse. Koło Fortuny to jest zmienność a 4 Denarów to stabilizacja finansowa. Powinnaś trochę bardziej zwrócić uwagę na wydatki, nie kupować niczego na chybił trafił (k fortuny) tylko w sposób przemyślany i zrównoważony ( Umiarkowanie)

Napisano (edytowane)
7 godzin temu, Willow napisał:

Odzyje jeden stary kontakt, chyba, już w tym miesiącu zaczęłam rozmawiać z bardzo dawnym znajomym po dłuższej przerwie: żadnych romansów, on mimo tego, że jest Wodnikiem wychodził mi kiedyś właśnie w kielichowym. A może i ogólnie wskazuje na moje dystansowanie od rozmów i ludzi.

Myślę, że sama wiesz co dla Ciebie jest ważne - i ten kontakt widać bardzo Cię zajmuje ...

Cytat

Takie wyciszenie i chowanie się w swoim wewnętrznym świecie, w swojej wyobraźni. Spokojnie, nudnie, samotnie, ale najważniejsze, że spokojnie :)

gdzieś po głowie pomykają Ci jakieś mało realne marzenia, więc surowo sprowadzasz się do Pustelnika (może odetniesz się od jakichś pokus :D ) i w związku z tym dalej jest już spokojnie i nudnawo -Umiarkowanie

Cytat

widzę, ze na każde pytanie ciągnęłaś karty od nowa ? Umiarkowanie jest 2x

uważałabym na zawirowania w sytuacji życiowej/finansowej i ograniczyła nie potrzebne wydatki zawczasu ;  zazwyczaj różne "ekspensy" pojawiają się wtedy, gdy sa najmniej oczekiwane i chciane  - ale jakiejś tragedii nie będzie, w Umiarkowaniu opanujesz te przypływy i odpywy gotówki

miłego listopada :czarow::_buzki:

Edytowane przez Ava55
Napisano
6 godzin temu, Willow napisał:

Używałam Tarota online, bo nie mam w domu chwili, żeby sięgnąć po swoje talii...

Myślę, że to rozmowy z ta osobą o której wspominasz, przez internet (paź mieczy)

Rozmyślania, zgłębianie wiedzy, czytanie książek, może o astrologii xd :), spokój

Napisano (edytowane)

Ava, używałam Tarota online, przyznam szczerze, dla tego Umiarkowanie pojawia się 2 razy :)

Co do reszty - sprawy finansowe całkowicie ogarnia mąż, nie mam możliwości szalonych wydatków :) Także pomyślałam, że może chodzić o co innego.

Co do dobrego - okres wyciszenia, jak na mój obecny stan psychiczny - to super, tak naprawdę. Niech się lepiej nudzi :)

Bo już mnie w pracy HRy pytali, czy nie potrzebuje pomocy. Myślałam, że nie widać po mnie, dobrze potrafię udawać spokój i ciszę :) Mam owszem jazdy, ale z moim zaburzeniem to jest chyba normalne.

Pomyślałam, że i Pustelnik i Umiarkowanie mogą nawiązywać do medytacji i jogi. Zaniedbałam to mocno ostatnio, chce znowu się wziąć :)

Dzięki wam śliczne i serdeczne :bukiet::1s_z:

Edytowane przez Nice
Napisano

Znaczy... Nie mam pojęcia dlaczego są takie spokojne karty.

Mi właśnie związek runął.

Napisano (edytowane)
23 minuty temu, Willow napisał:

jak to runął? rozstałaś się z kimś?

Może to karty internetowe Ci nie służą. Albo będzie to czas samotności, zaznacza się pustelnik, wisielec (przemyślenia)

Edytowane przez anhana
Napisano
2 godziny temu, Willow napisał:

Nie mam pojęcia dlaczego są takie spokojne karty.

może jest to Koło Fortuny 

4 monet  - moze wskazywac, ze będziesz miała mniej dostępu do kasy niż do tej pory

Umiarkowanie - sytuacja wyjdzie na prosta, choć nie sa to fajerwerki...

Napisano
4 godziny temu, Willow napisał:

Hej! Mam nadzieję że wszystko się ułoży i będziesz naprawdę szczęśliwa :)

Napisano
14 godzin temu, Willow napisał:

Jak dla mnie jakaś internetowa komunikacja z osobą, która darzy Ciebie sympatią. W sumie zbyt wiele się nie będzie działo, czyli tak samo jak do tej pory. 

Zaczniesz intensywniej myśleć nad jakimiś nowymi opcjami w życiu, ale na ten moment to raczej wewnętrzna analiza, trochę gdybania, ale na działanie jeszcze trzeba poczekać. 

Czy za bardzo nie uciekasz przed swiatem? Trochę jakbyś zamknęła się w swoim świecie I do tego co jest Ci znane i cenne. Chyba nie za bardzo chcesz wziąć los w swoje ręce.

Pozdrawiam :)

Napisano (edytowane)
12 godzin temu, Ava55 napisał:

może jest to Koło Fortuny 

4 monet  - moze wskazywac, ze będziesz miała mniej dostępu do kasy niż do tej pory

Umiarkowanie - sytuacja wyjdzie na prosta, choć nie sa to fajerwerki...

Wiesz, ja raczej większy dostęp do kasy bym miała, bo większa jej część należy do mnie... Ale mi to bez różnicy za bardzo.

Mam nadzieję, że te karty raczej mówią o tym, że sytuacja wyjdzie na prostą, czy coś. :(

Edytowane przez Nice
Napisano

w kartach masz dwie z takich izolujących, Pustelnika i 4 monet, które pokazują zamkniecie się w sobie

ale Pustelnik to też poszukiwanie, droga w głąb siebie :ok: a 4 monet to też ochrona tego, co dla Ciebie ważne

warto może się skupić na tym, na czym Ci najbardziej zależy - jeśli czegoś bardzo, bardzo chcesz - bywa, ze się spełnia

czasem tylko nie wiemy, czego tak naprawdę chcemy

masz też 2x Umiarkowanie - więc cokolwiek się wydarzy, to nie będzie tak bardzo źle - dasz radę  :1s_z:

Napisano

W dniu 22.10.2019 o 08:43, Willow napisał:

A ja widze to w druga strone, ze nie bedziesz miala ochoty na kontakt. Mam wrazenie, ze bedziesz w tym okresie rozdrazniona, troche kasliwa. Czasami mamy takie okresy w zyciu, ze nawet sympatyczni ludzie nas irytuja. Jakos tak to widze.

Bujanie w oblokach, we wlasnym swiecie. Tak jakby ucieczka do wlasnego wnetrza dawala Ci ukojenie.

Wlasnie na to zamkniecie, trzymanie sztywnych schematow. W Umiarkowaniu widze emocje, moze troche bedziesz w tym okresie rozchwiana, ale glowa do gory kazdy przez to przechodzi.

Napisano

Glówne zdarzenia: Wisielec + paź mieczy + Rycerz Kielichów

A mi się wydaje, że po prostu jakiś temat się ożywi jakąś plotka temat z przeszłości 

Wyjdziesz z poczucia samotności może trochę odzyjesz 

Jeżeli wydarzy się coś co Cię zaskoczy nie daj się sprowokować nie zmieniaj nic zachowaj to co istotne przy sobie. 

Napisano (edytowane)

Mogę powiedzieć z góry, że sprawa związkowa się naprawiła, zdecydowaliśmy nad sobą pracować.

Resztą rzeczy jest zbyt pokręconą do weryfikacji, nie chce się w to zagłębiać, zresztą mam czas do końca miesiąca do tego, zresztą jestem śmiała. Co mi tam.

Dziękuję wszystkim za odpowiedzi! :)

Edytowane przez Nice
Napisano

A może masz jakąś naukę wstrzymaną, którą lubisz i w tym miesiącu do tego wrócisz

Będzie spokojnie, skupisz się na sobie. Będziesz szukać równowagi.

Los niesie jakieś zmiany finansowe/w pracy, które będą dobre dla Ciebie, 

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Weryfikacja: listopad spędziłam w szpitalu psychiatrycznym (dwubiegunowka, jakby co), mnie próbowali zrównoważyć, stąd chyba 2 razy pojawiło się umiarkowanie :)

1. Rzeczywiście runęła pewna znajomość;

2. Był czas na twórczość, się wyciszyć, zrównoważyć, sporo czytałam i przemyślałam kilka spraw;

3. Podejrzewam, że tu chodziło o leki - przepilnowalam, żeby dobrze były dobrane :)

Wszystkim bardzo dziękuję!:kwiatek:

Napisano

A ja widze to w druga strone, ze nie bedziesz miala ochoty na kontakt. Mam wrazenie, ze bedziesz w tym okresie rozdrazniona, troche kasliwa. Czasami mamy takie okresy w zyciu, ze nawet sympatyczni ludzie nas irytuja. Jakos tak to widze.

Bujanie w oblokach, we wlasnym swiecie. Tak jakby ucieczka do wlasnego wnetrza dawala Ci ukojenie.

Wlasnie na to zamkniecie, trzymanie sztywnych schematow. W Umiarkowaniu widze emocje, moze troche bedziesz w tym okresie rozchwiana, ale glowa do gory kazdy przez to przechodzi.

Całkie dobrze poszła mi interpretacja. Życzę Ci dużo zdrowia, spokoju i miłości.