Viera Posted June 12, 2009 Share Posted June 12, 2009 (edited) Cześć wszystkim, mam ogromną prośbę o interpretację mojego snu, czuję że znaczy coś ważnego, jest podzielony na fragmenty w śnie to były takie jakby mgnienia, główny jego bohater to mój były chłopak(nie jesteśmy razem od trzech lat) pierwszy fragment: idę z mamą pod rękę a on idzie z naprzeciwka, zaczynam krzyczeć że jest idiotą i że ma to w końcu zapamiętać(brak reakcji z jego strony) jednocześnie przypomina mi się ze takie jak ta sytuacje miału miejsce w przeszłości drugi: jestem na uczelni przed egzaminem, czytam w gazecie że mój ex zajął się polityką w moim mieście przeszły mnie ciarki trzeci: kumpela mówi mi że postanowił zostać najpierw prezydentem Polski a potem USA, chce mi się z niego śmiać, no bo jak ktoś tak potwornie nędzny jak on, może mieć panowanie nad światem? czwarty: spotykam go na uczelni mijamy się znowu krzyczę że jest idiotą i że go nienawidzę(odwraca głowę w moim kierunku) jedyne co czuję to straszna nienawiść, postanawiam go gonić dobiegam i zaczynam bić krzycząc że zdecydowanie zbyt wiele sobie wyobraża myśląc że może być jakimkolwiek prezydentem, że go nienawidzę i że no jego miejscu zapadłabym się pod ziemię, on się nie bronił a ja się obudziłam proszę pomóżcie mi rozwiązać co to może znaczyć pozdrawiam serdecznie Edited June 12, 2009 by Viera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest winteer Posted June 12, 2009 Share Posted June 12, 2009 Viera Ciężko mi jest cokolwiek powiedzieć o pierszym fragmencie snu... Kluczowym zagadnieniem okazać się tu może Twój rzeczywisty stosunek do chłopaka oraz jakie masz o nim zdanie, za jakiego człowieka go uwarzasz?... Czytanie artykułu o chłopaku może oznaczać że dowiesz się o kakichś nowinach na jego temat od osób trzecich.. Pamiętaj tylko aby niesprawdzone informacje traktować jako plotki. To, że ktoś we śnie został prezydentem - odczytuję jako chęć objęcia władzy, panowania nad sytuacją... ewentualnie może wskazywać na wywyższanie się. Ostatni fragment może informować, że masz do niego o to pretensje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viera Posted June 13, 2009 Author Share Posted June 13, 2009 dziękuję za interpretację a o chłopaku myślę to samo co we śnie.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts