Mesi Napisano 31 Października 2019 Napisano 31 Października 2019 Mam pytanie dotyczące rozkładu - chyba dość znanego, bo używanego w tv przez kilka osób. Zauważyłam, że stosowany jest w pytaniach ogólnych dot. przyszłości no.: jak się potoczy dana sprawa. Nie jest to partnerski. Karty kładzione są w następujący sposób: 1 — 3 — 2 4 — 6 — 5 7 8 Czy ktoś z Was zna/stosuje taki rozkład? Co oznaczają karty na poszczególnych pozycjach? Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 16 Listopada 2019 Moderator Napisano 16 Listopada 2019 A przez jakiego wróża? 1 Cytuj
Mesi Napisano 17 Listopada 2019 Autor Napisano 17 Listopada 2019 Ostatnio widziałam u Iwony Turlej. Cytuj
Administrator Ismer Napisano 17 Listopada 2019 Administrator Napisano 17 Listopada 2019 Mesi, trudno rozpoznać czyj to konkretnie i co oznaczają poszczególne jest układ skoro nie ma pytań. Takie układy można spotkać u Chrzanowskiej na przykład. I na blogach przypuszczam że też ktoś - gdzieś ma taki lub podobny, bo cos mi miga, że takie cosik widziałam. Jeśli przypadkiem znajdę to Ci podrzucę TV wróżek nie oglądam, więc może Arbo coś skojarzy? 1 Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 17 Listopada 2019 Moderator Napisano 17 Listopada 2019 No właśnie tej wrozbitki nie kojarzę w ogóle... Może na you tube znajdę to spróbuje odczytać znaczenia z wróżby. Ale samo ułożenie kart to tylko taka że tak powiem grafika. Równie dobrze celta możesz sobie tak rozłożyć i większego znaczenia to nie ma. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi