panna.marta Napisano 9 Listopada 2019 Napisano 9 Listopada 2019 Jak będziesz wyglądala moja sytuacja zdrowotna w ciągu najbliższych 10 dni. Ogólnie jest ok poza tym, że w koło mnóstwo zarazalskich. Kapłan V, śmierć XIII, 3 monet No i pytanie do was czy to dobre karty, bo ta śmierć mnie zaniepokoila. A za tydzień mam wyjazd na który tak czekam. Być może w tym kaplanie wyszłam ja jako dbająca o zdrowie może 3 monety jako suplementy? Cytuj
Gość Ava55 Napisano 9 Listopada 2019 Napisano 9 Listopada 2019 (edytowane) 40 minut temu, panna.marta napisał: Kapłan V, śmierć XIII, 3 monet Kapłan + Śmierć -> XVIII Księżyc (i pełnia też na dniach ) - może pojawią się jakieś dolegliwości z płynami (np. z pęcherzem albo przeziębienie z katarem czy też zatoki) w 3 monetach może tabletki ? Edytowane 9 Listopada 2019 przez Ava55 Cytuj
panna.marta Napisano 9 Listopada 2019 Autor Napisano 9 Listopada 2019 27 minut temu, Ava55 napisał: Kapłan + Śmierć -> XVIII Księżyc (i pełnia też na dniach ) - może pojawią się jakieś dolegliwości z płynami (np. z pęcherzem albo przeziębienie z katarem czy też zatoki) w 3 monetach może tabletki ? Dzięki jeśli księżyc to bardziej sfera umysłu iluzji i zmartwień. Może moje lęki. Cytuj
Gość Lianna Napisano 9 Listopada 2019 Napisano 9 Listopada 2019 A może karty pokazują wyleczenie, no bo Papież to wyleczenie, Śmierć - choroba. 3 Monety to konsultacje lekarskie, może jakieś tabletki. W każdym razie- dużo zdrowia życzę Cytuj
panna.marta Napisano 9 Listopada 2019 Autor Napisano 9 Listopada 2019 4 minuty temu, Lianna napisał: A może karty pokazują wyleczenie, no bo Papież to wyleczenie, Śmierć - choroba. 3 Monety to konsultacje lekarskie, może jakieś tabletki. W każdym razie- dużo zdrowia życzę Na razie jestem zdrowa konsultacji brak w najbliższym czasie. Cytuj
panna.marta Napisano 11 Listopada 2019 Autor Napisano 11 Listopada 2019 No i wyszła mi opryszczka i dostałam okresu. Faszeruje się suplami i lakami na wirusa. Oby tylko na tym pozostało Cytuj
panna.marta Napisano 23 Listopada 2019 Autor Napisano 23 Listopada 2019 Weryfikacja. Ogólnie to byłam zdrowa. Wszystko ok. Wyszła mi tylko opryszczka i zaczęła wracać infekcja kobieca, która myślałam, że lekarze mi wyleczyli, ale wygląda na to, że trzeba będzie wrócić i znowu wyleczyć. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi