zakretka23 Napisano 12 Listopada 2019 Napisano 12 Listopada 2019 (edytowane) Weszłam w 9 rok zakończyłam relacje (chyba definitywnie - cały czas dobija się ale jestem twarda), aktywowałam się towarzysko, czuje się słabsza fizycznie - zwracam większa uwagę na sen i regeneracja, więcej medytuje i uczę się. Rozkład dwoma taliami, pierwsza karta shadowcaps, druga karta tarot słońca i księżyca. Aura - 8 monet Gwiazda - dużo pracy w pracy i nie tylko, pojawi się tez dobre nastawienie i pozytywna wizja przyszłości, dobre perspektyw na przyszłość Praca - 3 monety 4 buławy - dokształcanie się, prawdopodobnie zwiększony zakres obowiązków, dobre samopoczucie i pozytywna współpraca choć klimaty bywają różne mam dobre nastawienie nawet do najtrudniejszych przypadków Finanse - Sad Diabeł - za dużo wydam na święta ... Uczucia - 4 buławy Słońce - dobre samopoczucie, przyjazne nastawienie ...dopytała czy sama ze sobą będę się tak dobrze czuła ? Wyciągnęłam Króla buław może być moja energia. W każdym razie tak czy siak dobrze. Zdrowie - 2 monet Głupiec - może być różnie tutaj mogą nawracać dolegliwości z dzieciństwa Otoczenie - Rycerz Pucharów 2 puchary - jakiś sympatyczny uczuciowy człowiek Dom - Giermek buław x 2 będę zajęta innymi sprawki niż siedzeniem w domu Forma fizyczna, treningi - 8 buław 7 pucharów - chyba będę wybierać między treningami a spotkaniami towarzyskimi. Człowiek się nie rozdwoi. Niespodzianka - 7 pucharów Królowa pucharów - zaskoczą mnie czyjeś uczucia albo moje Co robić - 5 mieczy x 2 umiejętnie lawirować w dziwnych sytuacjach, wykazywać się bystrym umysłem, uczyć się na błędach bez obwiniania się, nie wdawać się w dziwne dyskusje i sytuacje Nie robić - 9 monet Wisielec - nie robić sobie wakacji Rada - Rydwan 6 buław - ruszyć do przodu, podejmować nowe wyzwania, dobry czas na sukces Edytowane 13 Listopada 2019 przez zakretka23 Cytuj
Gość Ava55 Napisano 12 Listopada 2019 Napisano 12 Listopada 2019 4 minuty temu, zakretka23 napisał: Aura - 8 monet Gwiazda - dużo pracy, troszkę monotonnie, w Gwieździe zaś - dbanie o siebie oraz nadzieja na lepsze (życie) niż jest 4 minuty temu, zakretka23 napisał: Praca - 3 monety 4 buławy widać stały kontrakt/umowę i Twoją otwartość na inne propozycje, gdyby się pojawiły - inaczej : robisz swoją pracę, ale nie będziesz tracić z oczu okazji, tu też wyglądasz , czekasz z ochotą na zmiany wymowa kart : zrównoważone, stabilne i przemyślane podejście do życia (monety i buławy), trochę marzeń w Gwieździe i oczekiwania (na dobre rzeczy) w 4 kijach - spokojnie i dosyć pozytywnie Cytuj
Mesi Napisano 12 Listopada 2019 Napisano 12 Listopada 2019 Ojeeeeejjjjj... jaka piękna talia... ta shadowcaps ale Ty coś z niej umiesz czytać? Aura - karty pięknie pokazały to, o czym piszesz - taka praca nad sobą, dodałabym, że to wręcz tak "dłubanina w szczegółach" - w pozytywnym tego słowa znaczeniu, to też skupienie się na pracy, jak najbardziej. Przyświeca Ci Gwiazda - a więc jesteś pod dobrą opieką, to w którym kierunku idziesz, to dobra dla Ciebie droga Praca - a tu widzę zadowolenie z pracy i docenienie Twojego (dodatkowego) wkładu w pracę. I to przełoży się na finanse. Może jakaś podwyżka? Albo przynajmniej premia? W każdym razie "będzie Pani zadowolona" 1 Cytuj
zakretka23 Napisano 12 Listopada 2019 Autor Napisano 12 Listopada 2019 (edytowane) To już moja druga talia shadowcaps ...należy do moich ulubionych idealnie mieści się w mojej estetyce ...czekam na kolejne wydanie Maroona moja pierwsza talia. Ciemna na pierwszy rzut oka, ale pod wpływem energii jaśniała. Acha w tym rozkładzie na spodzie dwóch tali znalazła się karta Śmierci pod której jestem wpływem od jakiegoś czasu. Edytowane 12 Listopada 2019 przez zakretka23 1 Cytuj
Mesi Napisano 12 Listopada 2019 Napisano 12 Listopada 2019 58 minut temu, zakretka23 napisał: Acha w tym rozkładzie na spodzie dwóch tali znalazła się karta Śmierci pod której jestem wpływem od jakiegoś czasu. ...a więc stare ustępuje miejsca nowemu 1 Cytuj
Ziomal597 Napisano 14 Listopada 2019 Napisano 14 Listopada 2019 W dniu 12.11.2019 o 18:00, zakretka23 napisał: Aura - 8 monet Gwiazda Aura będzie mozolna. Będziesz pracować i mieć nadzieje na lepsze jutro. 1 Cytuj
Ziomal597 Napisano 14 Listopada 2019 Napisano 14 Listopada 2019 W dniu 12.11.2019 o 18:00, zakretka23 napisał: Praca - 3 monety 4 buławy Widać , że w pracy będzie się wszystko pomyślnie układało. 3 Denarów to współpraca w teamie, każdy będzie miał kreatywne wizje i to będzie fajne i pomyślne. W dniu 12.11.2019 o 18:00, zakretka23 napisał: Finanse - Sad Diabeł - Myślę, że jakieś nowe źródło się pojawi, choć może ono nie być wynikiem Twoich dochodów z pracy a załóżmy ktoś odda dług - przykładowo. 1 Cytuj
Ziomal597 Napisano 14 Listopada 2019 Napisano 14 Listopada 2019 W dniu 12.11.2019 o 18:00, zakretka23 napisał: Uczucia - 4 buławy Słońce Motyle w brzuchu. Jakiś na pewno flirt, spotkania. Myśle, ze mozesz sie nawet zakochać bo karta Słońce to karta bardzo czystych, ciepłych uczuć. Na relacje, uczucia jest to dla mnie najlepsza karta. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi