runoutofbreath Napisano 16 Listopada 2019 Napisano 16 Listopada 2019 Witajcie, ostatnio mój znajomy stawial mi karty. Nie będę ukrywać, ze jest laikiem, dopiero się uczy, wiec interpretacja należy do mnie. Ja z kolei znam mniej więcej znaczenie kart osobno, ale nie wiem jak to wygląda calosciowo, jaki jest ten glowny wydzwiek kart. Na pytanie gdzie poznam mezczyzne docelowego (tego najważniejszego, tzw "przeznaczenie") mój znajomy wyciagnal 4 karty w nastepujacej kolejności: pierwsza od lewej: sad, druga: krol mieczy, trzecia: paz mieczy a ostatnia: moc, sila..jak zwal tak zwal Czytalam, ze np. sąd może oznaczac sale koncertowa, labolatorium, jako karta ogolnie mowi o nowym etapie, odrodzeniu, dalej mamy krol mieczy ogolnie dosyć dobrze znana mi karta, jeśli chodzi o osobe, ale jak to się ma odnośnie miejsc? Wychwycilam taka informacje, ze krol mieczy mowi o lokalizacjach typu uczelnia, jest mocno powiązany z intelektem, bystroscia umysłu.. A Wy jak interpretujecie ten rozkład? Będę ogromnie wdzieczna za pomoc w interpretacji, z checia się czegos naucze Cytuj
Sunrise009 Napisano 19 Listopada 2019 Napisano 19 Listopada 2019 Stawiałabym na miejsce o określonej funkcji, jakąś instytucję może urzędową, gdzie zdobywa się informacje i przechowuje je, a potem z pozytywnym efektem wykorzystuje. To miejsce gdzie są konkretni ludzie o określonym zawodzie. Stawiam na urzędy wszelakie, może jakaś uczelnia i nie wiem czemu, ale poczta mi przychodzi na myśl. 1 Cytuj
Gość Lianna Napisano 19 Listopada 2019 Napisano 19 Listopada 2019 To mogą być szkoły, uczelnie, urzędy, nawet szpital ( też Moc mi się z tym kojarzy), gabinet lekarski, możliwości jest tak naprawdę multum XD Cytuj
runoutofbreath Napisano 19 Listopada 2019 Autor Napisano 19 Listopada 2019 Dziekuje slicznie za pomoc ;* często trafiałam w swoim zyciu na lekarzy, wiec cos może być na rzeczy ;d Cytuj
Gość Ava55 Napisano 20 Listopada 2019 Napisano 20 Listopada 2019 (edytowane) dużo więcej nie dorzucę - wydaje się jakbyście mieli być w pewnej zależności: Król mieczy-paź mieczy czyli jak on lekarz - Ty pacjent urzędnik - Ty petent wykładowca/asystent - student etc. Sąd wskazuje często na instytucję, też miejsce/budynek gdzie przebywa dużo osób Moc może wskazywać na to, że to łącze będzie między Wami silne (np. jak urzędnik to nie pierwszy lepszy), może wskazywać na konieczność Waszego kontaktu (jakaś sprawa do załatwienia bądź będziesz mu podlegać , np. kierownik- zespołu<->pracownik) Edytowane 20 Listopada 2019 przez Ava55 Cytuj
runoutofbreath Napisano 20 Listopada 2019 Autor Napisano 20 Listopada 2019 8 godzin temu, Ava55 napisał: dużo więcej nie dorzucę - wydaje się jakbyście mieli być w pewnej zależności: Król mieczy-paź mieczy czyli jak on lekarz - Ty pacjent urzędnik - Ty petent wykładowca/asystent - student etc. Sąd wskazuje często na instytucję, też miejsce/budynek gdzie przebywa dużo osób Moc może wskazywać na to, że to łącze będzie między Wami silne (np. jak urzędnik to nie pierwszy lepszy), może wskazywać na konieczność Waszego kontaktu (jakaś sprawa do załatwienia bądź będziesz mu podlegać , np. kierownik- zespołu<->pracownik) pięknie dziekuje za poswiecony czas i pomoc :* Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi