mezza Napisano 20 Listopada 2019 Napisano 20 Listopada 2019 Nie planuje hucznego sylwestra, ale zobaczmy 3 mieczy +5 denarów +9 bulaw+słońce W sumie to nie jestem zdziwiona, bo planuje zostać w domu. Będzie mi chyba z tego powodu bardzo przykro, że wejdę w nowy rok sama. 5 denarów pokazuje wyraźny emocjonalny brak. W 9 bulaw poczucie zranienia, samotnej walki z przeciwnościami, ale na końcu mamy Słońce. Może jednak spędzę wieczór z kimś z przyjaciół. 5 denarów wsparcie w potrzebie, Słońce radość. Cytuj
Gość Ava55 Napisano 20 Listopada 2019 Napisano 20 Listopada 2019 początek smutny -ale na koniec - Słońce być może nieoczekiwanie jakiś miły ciepły akcent tego dnia, który poprawi Ci humor np. zawita przyjaciółka/koleżanka i jednak gdzieś pójdziesz ? Cytuj
Gość Noa20 Napisano 20 Listopada 2019 Napisano 20 Listopada 2019 No i tak: z sumy jest kapłanka więc czytam to tak: Propozycja będzie na pewno (słońce) wiadomość/zaproszenie ale nie skorzystasz. Nie skorzystasz bo Twój upór i godność mogą na to nie pozwolić, po przejściach (3 mieczy) Kolejna opcja taka, że spędzisz ten wieczor miło - masz słońce na końcu. Mimo, że może może być skromnie5 den to może wpaść nieproszony gość i umili Ci wieczór, w ostateczności może być fajny film, rozrywka, gra itp. Cytuj
Gość Lianna Napisano 20 Listopada 2019 Napisano 20 Listopada 2019 Uważam, że nie będziesz sama, ponieważ 3 Mieczy obok 5 Monet- właśnie czytam jako jakby pokonanie tego bólu, dystans do niego 9 Buław, Słońce- to jest miłe towarzystwo, radość :) Wszystkiego dobrego i miłego sylwka :) Cytuj
mezza Napisano 1 Stycznia 2020 Autor Napisano 1 Stycznia 2020 Weyfikacja: Nie byłam sama, bo wybrałam się na spokojną posiadówkę do znajomych pomimo, że cały dzień raczej wzbraniałam się przed wieczornym wyjściem ze względu na słabe samopoczucie zdrowotne. Słońce - może nie tryskałam energią, ale miałam bardzo pozytywne podejście i optymizm na nowy rok. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi